Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne? microgynon. pomocy

Polecane posty

Gość gość

Biorę te tabletki 2lata. Między nic się nie działo. Teraz ostatnio zaczęłam drugi listek bez robienia 7dniowej przerwy. Powodem był wyjazd nad morze i właśnie wtedy przypadał okres. No i było super . Nie dostałam. Ale od wczoraj plamię. Dziś już mocniej. Brzuch tak jak na okres. Drugi tydzień drugiego listka. Przypominam że bez przerwy 7dniowej . Czy to normalne że jest okres jak przerwy nie robiłam? Ciążę raczej wykluczam gdyż oprócz tabletek używamy prezerwatyw. Ten listek miał być ostatni bo chciałam zrobić sobie przerwę od tabletek i dac odpocząć organizmowi. I teraz nie wiem czy już zakończyć te opakowanie? Czy brać do końca? Jak będę brała to będę krwawić do końca? I potem po skończeniu znowu okres? :-/ a jak skończę teraz to okres za kilka dni się skończy? I następny za miesiąc? Kurde jestem w szoku :-/ przez 2lata raz kiedyś też wzięłam 2listki bez przerwy i nic się nie działo

Gość gość
Tak to normalny okres :-( jak teraz skończę to kurde przypadnie następny na wesele :-( mamy za miesiąc. A może pobrać jeszcze z tydzień te tabletki? Nie wiem co robić

Gość gość
Głupia jesteś. Bierze się kilka pigułek z następnego opakowania i robi przerwę. Nie wiem po jaką cholerę robisz taki ciąg. Infernal ja biorę ten syf 10 lat, muszę, bo choroba. I co padłaś z szoku?

Gość gość
po 3 latach Micro- plus 15 kg. Nagle z miesiąca na miesiąc

Gość gość
Co to znaczy głupia jesteś. Nawet w ulotce pisze że można wziąsć 2listki na raz . Pisze że wtedy mogą wystąpić plamienia ale ja mam okres :-/ brać do końca? Czy przerwać? Jak przerwę to następny okres będę miała na wesele :-( a tabletkami nie zatrzymam bo jak pisałam przerwę chce zrobić

Gość gość
nikt nie doradzi?

Gość gość
Ten "okres" to wspomniane w ulotce plamienia. Nie przerywaj przyjmowania. Ewentualnie jeśli bardzo Ci zależy na braku okresu na wesele to możesz teraz przerwać i pozostałe wziąć po przerwie.

Gość gość
tzn. jak teraz nie przerwę to na wesele okresu mieć nie będę tylko jak przerwę to dostanę na wesele

Gość gość
nie chce przerywac tylko czy te krwawienie będę miała przez cały okres przyjmowania tabletek tzn. do końca listka? a potem skoncze listek i co okres? kurcze 3tygodnie podpaski? :( nie uśmiecha mi się....