Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego po raz kolejny podoba mi sie kobieta?

Polecane posty

Gość gość

jestem mloda kobieta, ktorej po raz kolejny podoba sie troche starsza od siebie kobieta, dleczego tak sie dzieje?

Gość gość454
Nie wiem, tak jest i juz :)

Gość gość454
moze opowiedz jak to sie stalo?

Gość gość
nigdy nie bylam z facetem, przezylam niespelniona milosc do faceta. nie chce juz zadnego. kobiety mi sie podobaly juz od kilku lat, kilkoma z nich bylam zafacsynowana. teraz stalo sie podobnie, znow podoba mi sie kobieta, jest ladna, starsza ode mnie o kilkanascie lat, podoba mi sie jak sie usmiecha, porusza, mowi. chcialabym moc sie do niej przytulic, polezec przy niej, lubie jak mnie przypadkiem dotknie. przacujemy razem.

Gość gość454
ale rozmawiacie ze soba , macie dobry kontakt?

Gość gość
a czy rozmawiasz z nią, czy Wasz stosunek służbowy ułatwia Wam kontaktowanie się, czy tylko ją "widujesz na korytarzu " ? Wiesz coś o niej, czy tyko podoba Ci się zewnętrznie ? Możesz na spokojnie jej sygnalizowac sympatię, może odwzajemni ....ale z tego co wiem, to powolna droga, szczególnie jeżeli Twoja wybranka jest hetero.. x Mi też się podobają kobiety, chociaż mam faceta .....:(

Gość gość454
gosc mam ten sam problem , tez mam faceta i dziecko i jakos zaczelam zwracac uwage na kobiety;/

Gość gość
autorka: tak, podoba mi sie pod wzgledem fizycznym. mamy dobry kontakt, duzo rozmawiamy. lubie, gdy mnie dotyka itp.

Gość gość
Długo się znacie?

Gość gość
od 4 miesięcy

Gość gość
Jestes z warszawy?

Gość gość
Dlaczego tak się dzieje? Bo jesteś les albo bi. Innej opcji nie ma ;)

Gość gość
Moze to tylko facsynacja?

Gość gość
Ile masz lat? Młode dziewczyny często przechodzą etap zauroczenia osobami tej samej płci, ale z czasem to mija. Jeśli jednak to nie twój przypadek to musisz to zaakceptować. Rzeczywiście ciężka sytuacja. Mogłabyś spróbować spędzać z nią więcej czasu, zostać jej przyjaciółką i czekać cierpliwie aż nadarzy się okazja do rozmowy z nią na ten temat. Jednak pracujecie ze sobą i jest to bardzo ryzykowne. Pamiętaj, że może cię odrzucić i możesz mieć później problemy w pracy. Nie wiem co ci radzić, ale na pewno musisz zachować cierpliwość - życie może się różnie potoczyć. Pozdrawiam i powodzenia!

Gość gość
Miłość dwóch kobiet to uczucie i rozkosz jakiego nie zaznasz z żadnym innym mężczyzną. isia.

Gość gość
21.58 zastanawiam się jaką ocenę miałaś z języka polskiego?

Gość gość
gość dziś tak, to jednocześnie cudowne, przerażające, jak i porażające ...

Gość gość
mam 23 lata. masz racje, ze w pracy to ryzykowne. dziwnie sie z tym czuje. dziekuje.

Gość gość
Takich tematów na kafeterii jest pełno, a mi sie nigdy nic takiego nie zdarzyło. A tak szczerze to chciałabym nawet... To sie wydaje takie zakazane, specjalne ale niestety wszystkie kobiety jakie spotykam w ogóle mnie nie pociągają. Są dla mnie istotami, z którymi można nawiązać kontakt ale nie są podniecające w żaden sposób. Nawet jak dotykałam cycków koleżanki to sie czułam jakbym dotykała jej dłoń albo nos, żadnego podniecenia. Troche tego żałuje, bo myślałam, że kiedyś spróbuje coś z dziewczyną ale jak żadna mnie nie podnieca to chyba jestem 100% hetero i nic z tego.

Gość gość
gość dziś może tak, może nie :) .... ja też się nie podniecam na widok lub dotyk cycków, nawet najładniejszych.... z resztą na widok nagiego torsu faceta też się nie podniecam, nawet najprzystojniejszy amant nie jest mnie w stanie podniecic ...

Gość gość
Moze was kiedys dopadnie, jak grom z jasnego nieba.

Gość gość454
mnie tak dopadlo dziewczyny i super sprawa :p. Jestem hetero ale cos mnie jednak pociaga w niej :)