Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa wieczorem

Polecane posty

Gość gość

Napewno kazdy z was juz to zna: wykorzystana oszukana na bok odsunieta tak dzisiaj sie czuje i jest mi zle, nie ma nikogo kto w tym czasie mi pomoze, jak juz pisalam nawet przyjaciele sie odemnie odsuneli. Dlaczego taj w zyciu jest? kiedy jest wszystko dobrze to i przyjaciele sa a kiedy sa prolemy to eszyscy sie chowaja..

Gość gość
przyjazn to fikcja. im szybciej to sobie uswiadomisz tym lepiej dla ciebie. Kazdy z nas jest egoista.

Gość gość
Dlaczego taj w zyciu jest? kiedy jest wszystko dobrze to i przyjaciele sa a kiedy sa prolemy to eszyscy sie chowaja.. no wieesz... moja koleżanka ma problemy. Ze zdrowiem, operacja, choroba itp itd. zadzwoniła do mnie po pomoc- się ruszyć nie może itd. mówię- wezwij pogotowie, ja jestem w pracy ona, że nie, bo " co jej oni pomogą" zadzwoniłam do koleżanek z jej pracy, do kolegów z bloku obok niej i mówię- zaraz ktos będzie a ona w ryk do słuchawki,że nieee, co zaa wstyyd, ona nie chce- a ryczy mi do słuchawki, że mam jej pomóc... podobno - powiedziała mi jakiś czas pozniej-że zadzwoniła do innej koleżanki, która przyjechała do niej autem i zabrała do lekarza. ja nie mam auta i byłam w pracy w innym mieście. wiesz, odechciało misie pomagać

Gość gość
znajoma rozstała sie z facetem. podobno chciał ją zabic, gdzies wywieżc na bagna, potem ją miesiącami przesladował, straszył, łaził za nią groził itp. podobno zgłaszała przesladowanie, grożby karalne na policji.... nie minał rok, ona mi oznajmia,że wróciła do brutala... " bo ona musi miec kogoś, bo ona jest sama i nie ma rodziny" pfff