Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to desire

Platoniczna miłość mężczyzny a ja chcę seksu.

Polecane posty

Gość to desire

Patrzy podziwia komplementuje ubóstwia, widać pożądanie i zakochanie ale nic z tym nie robi. Nie proponuje spotkania randki czegoś niezobowiązującego niczego. Nie próbuje mnie dotknąć skrócić dystans nic. Szczyt jego odwagi to stawanie bardzo blisko za mną gdy wychodzimy z zajęć. Dałam mu okazję spotkania się ale z niej nie skorzystał. Czuję się jak jakaś święta, podziwiana i kochana ale nic poza tym. Platonicznie to ja mam to w d***e. Ja chcę seksu.

Gość gość
rozmiękcza cię

Gość to desire
to znaczy?

Gość gość
Ta rozmiękcza. Jest ofermą i tyle. Nawet jakbyś sobie napisała na czole 'zagadaj do mnie' to i tak by sie nie zebrał na odwage :D

Gość gość
facet chce seksu - d**ek, mysli tylko o jednym facet nie chce seksu - ... frajer dlatego nie wiążę sie z kobietami, bo i tak nigdy nie dogodzisz, co bys nie robił, zostniesz frajerem

Gość gość
ty chcesz seksu a on chce miłosci widocznie masz opinię, że taka ładna a tylko d/u/p/y daje bez zadnych uczuc

Gość gość
Ale kto normalny nie nazwie tego opisanego gościa frajerem? Ona go chce, on ją chce ale nie umie nic zrobić z tą sytuacją :D Frajer to i tak łagodnie powiedziane.

Gość gość
to znajdź sobie *****cza , ni będziesz miała takich rozterek

To niech podziwia dalej a Ty między czasie poszukaj kogoś innego. Facet jak naprawdę chce to wie jak się na randkę umówić, nawet jak jest niesmiały....zatem albo coś Ci się zdaje, albo istnieje taka możliwośc że jest gejem i szuka jedynie przyjaciółki. Gej też dostrzega piękno kobiety ;)

Gość to desire gość
Masz rację jakby chciał to by coś wymyślił. Szkoda mi czasu, dlatego skreśliłam gościa z listy kontaktów.

Gość gość84
Czyli jak zawsze: tak źle i tak nie dobrze. A jak by się do niej za szybko zabrał to byłby cham, prostak i do tego jeszcze zboczeniec.

nie musi się zaraz na nią rzucać ale co to za facet który nawet nie zaproponuje spotkania sam na sam, czyli randki....