Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mu sie spodobałam? Jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj w busie przysiadł sie do mnie (chciaz były jeszcze z tyłu wolne miejsca) bardzo przystojny chłopak, odrazu mi sie spodobał. Zdarza sie czasami, ze podrywaja mnie na ulicy choć w Polsce rzadko W tym samym czasie niestety zadzwonił do mnie mój chłopak więc po tekscie rozmowy ten co sie dosiadł mógł wyczuc, ze gadam z chlopakiem bo rozmawialismy o wyjeździe na wakacje Jak spadla mi butelka z woda to mi ja podał , zapytał sie czy moja i popatrzy w oczy. Potem jak wysiadałam to tez sie na mnie obejrzał, ale tak dyskretnie, jak już wysiedliśmy też popatrzy sie na mnie Potem wracałam autobusem,a on akurat wracał głowną ulicą i też mnie zauważył.. może mam chłopaka, ale ten mi sie spodobal bardzo chcociaz pewnie go juz nie spotkam... myslicie,ze spodobałam mu sie?

Gość gość
Odpiszcie mi na tym forum.

Gość gość
23:52- spadaj trolu :P

Gość gość
rozwalają mnie takie laski którym tak zależy na tym, żeby się podobać, świadczy to o strasznej płytkości i niepewności siebie. Jarają się byle spojrzeniem :O I co ci po tym nawet jak mu się spodobałaś jak więcej go nie spotkasz, bardzo cię to pewnie dowartościuje? żałosne

Gość gość
tak spodobałaś, chce brać z tobą ślub i mieć stado dzieci

Gość gość
Nie tyle dowartosciowuje co zapadł mi w pamięc bo naprawdę miał coś w sobie ... kurcze, jakby chłopak nie zadzwonił może by zagadał...W koncu sie patrzył gdzie ide to jakoś pewnie zwrocilam jego uwage :P Kilka miesiecy temu podrywał mnie taki jeden facet w autobusie, ale akurat on nie byl w moim typie,ale ten owszem, byl

Gość gość
ja bym z nim mogla miec stado dzieci, a czy on by chcial az tyle to nie wiem, ale wiem ,ze fajnie wygladał..Moze go jeszcze spotkam w tym busie kto wie :P

Gość gość
trzeba było go wziąść na tylkie iedzenie i ;)

Gość gość
trzeba było go wziąść na tylnie siedzenie i ;) :Pollo a on :P({})

Gość gość
Co to za facet który się wozi autobusem :) 🖐️