Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemyśl czy ty chcesz być ze mną na poważnie czy szukasz kogoś innego

Polecane posty

Gość gość

bo ja mógłbym wydać nawet 10 tysięcy na twoje ciuchy i kosmetyki,ale ja tego nie zrobię.Ja jestem zwykłym ,prostym chłopakiem,wychowanym w ten sposób,że kasa ma być odkładana na ciężkie czasy,które mogą przyjść w każdej chwili. Niemniej jednak jeżeli uważasz,że znajdziesz kogoś kto będzie bardziej ci nadskakiwał to ja ci życzę szczęścia.

Gość gość
ty taki nie jesteś ty w kółko powtarzasz "ja" tylko.

Gość gość
Też jej życzę szczęścia z kimś lepszym bo nawet nie dorastam jej do pięt.

Gość gość
oczywiście,że można raz na jakiś czas poszaleć,na jakichś wakacjach czy zakupach,ale dziewięćdziesiąt kilka procent kasy ma być odkładana na ciężkie czasy,które w każdej chwili mogą przyjść,żeby w razie czego można byłoby żyć skromnie z odsetek

Gość gość
już przestań mnie oskarżać o jakieś twierdzenia,że ja tylko o sobie,myślę,że dalej będziemy się spotykać bo pasujemy do siebie bardzo,wręcz prawie idealnie w bardzo wielu aspektach,ale czy ty będziesz chciała tego na poważnie,czy też uważasz,że znajdziesz lepszego,kto da ci miesięcznie kilka tysięcy czy kilkanaście tysięcy na kosmetyki i ciuchy,bo ja tego nie zrobię,kasa ma być odkładana,żeby w razie czego mógłbym się walnąć na łóżku i spokojnie i skromnie żyć z odsetek,jak będziesz chciała to położysz się ze mną

Gość gość
jak podleczysz te twoje hormony i będziesz się racjonalniej zachowywać to będziemy w tej sprawie rozmawiać,czy ty mnie chcesz czy nie

Gość Wujcio Dobra Rada
Odpiszcie mu na tym forum. Niech idzie leczyć tarczycę, bo mu hormony buzują :-D

Gość gość
Chlopy to tępe cepy Większość kobiet chce z Wami być bo Was kochają..po prostu..

Gość gość
ja wiem,że ona mnie kocha i aż tak dużo nie wydaje,tylko jak ta tarczyca jej szaleje to wpada w amok z zakupami

Gość gość sisi
Nie wiem do kogo pisze autor ale ma rację.Mnie moj tato też wychował tak że trzeba odkłdać na ciężkiw czasy..na remont ojcowizny..itp...na przyszłosć.Ojciec z miesiąca na miesiąc odkłada na konto.Ciuchy czy kosmetyki..przecież wcale nie miszą być firmowe..a w sekendhendach też można kupić coś fajnego za złotówkę.Ja jestem nauczona skromnosci.Nie lubię przesady..drogich samochodow czy złota.

Gość gość
to powiedz jej, żeby zaczęła leczyć tarczycę. proste :P

Gość gość sisi
Ale pieniadz ważna rzecz..np.jak sie ma dzieci to trzeba na buty odzież podreczniki itp.Najwazniejsze jedzenie i rachunki..za reszte ubrac i zaspokoic potrzeby dzieci ale bez przesadnego wariactwa.We wszystkim umiar.

Gość gość sisi
Ja wolę sama sobie na wszystko zapracować.Nie lubię chodzić i prosić albo wysłuchiwać wypominania.Uwielbiam być niezależną.