Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Yeah, dziś piątek a poderwanie dziewczyny jest tak proste jak budowa cepa :)

Polecane posty

Przeważnie podchodzisz zagadujesz i zaraz sie całujesz :) Trudność to tylko nieumiejetnosc dostrzeżenia ze trudności niema :)

Gość Piwosz na przerwie w pracy
ty jo sieroto p********a :D mitomanie pieprzony :D jakby tak było to byś tak sie nie chwalił mendo debilna i nie dowartościowywał sie na forum dla przegrańców :D Krowa która dużo ryczy mało mleka daje :D🖐️

Gość gość
Owszem - poderwanie dziewczyny, ktorej umysl jest prostyjak budowa cepa, jest z pewnoscia prosty jak budowa cepa :) Masz naprawdę być z czego dumny, sukces małego chłopczyka :)

A jakie ryki za to wy na forum wydajecie prawiczki pijaczki przed komputerem jako reakcje na to co mam ja a wy macie tylko w sferze fantazji :) Ostatnio bajerowałem jedną blondynke która robi doktorat z fizyki, była słodko zawstydzona :) Gdyby nie niesprzyjające warunki zewnetrzne już by dawno leżała na moim łóżku i rano sie przeciągała po namiętnym seksie..

Gość Piwosz na przerwie w pracy
taa jasne frajerze :D marz sobie dalej prawiku przegrany :D🖐️

Gość gość
Brunetos ve MOTM lekarz zapisał ci mocniejsze piguły? :D

Mam ochote zaszaleć. Moj związek z kobietą umiera smiercią naturalną, tak miało być. A wam piwosze przemki i prawiki życzę miłego dnia :)

No nieźle, własnie pracowałem w burdelu :) Tajkom kran montowałem . Super zabawnie z nimi było. Jedna mnie ciągle za tylek lapała. Sympatyczne dziewczyny ale niezaładne