Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witajcie mam depresje, nie wiem jak wyjsc z dolka.

Polecane posty

Gość gość

Jestem mloda, ale mam depresje nie mam pracy. Studiow nie skonczylam miedzy innymi przez depresje. Nie wiem co mam zrobic. Jak wyjsc z tego dolka?:(

Gość gość
Kiedyś to się nazywało muchy w nosie i lenistwo, a teraz depresja. Co drugi młody człowiek w depresji, no dajcie spokój, co za pokolenie :(

Gość gość
nie chce mi sie zyc, boje sie ze nie dam sobie z niczym rady.

Gość gość
A jak ona chce to robic i probuje i nie daje rady to tez lenistwo, idioto? jakby byla leniwa prawdziwie to siedzialaby, naciagalaby innych i nie miala wyrzutow, a ona je ma i mowi ze nie wie jak to rozwiazac A CHCE spoleczenstwo polskie... takie to niedouczone i utarte frazesy jak osiol powtarza

Gość gość
Zajmij się czymś co robić lubisz i umiesz robić naprawdę dobrze. Potrzebujesz jakichś sukcesów i to całej serii abyś wyrwała się z marazmu. Tylko pamiętaj. Poddasz się to po tobie bo to jest jak z rzucaniem palenia. Nieprawdą jest że jakiś plaster guma albo epapieros pomogą bo tak naprawdę aby rzucić palenie trzeba po prostu nie palić. Ty masz nie palić. Nie siedzieć wpatrzona w ścianę lecz aktywnie pracować nad zdobyciem jakiegoś upatrzonego celu. Depresja to tylko stan umysłu powodujący że widzisz bezsens i odczuwasz niewiarę. Nie w rozumieniu religijnym bo wiara w jakiegoś boga byłaby najgorszą zarazą jaka mogłaby ci się teraz przyplątać. Potrzebujesz wiary w siebie i swoje możliwości abyś zaczęła rozumieć że warto każdego dnia rano wstać i przeć na przód bo codziennie są tego jakieś nowe efekty.

Gość gość
Zacznij uprawiac sport plus basen i rower!

Gość gość
Uprawiam sport, czasem chodze biegac.

Gość gość
Spróboj pochodzic na basen gdyż dobrze stres wyciąga!

Gość gość
Dodatkowo przebywaj dużo na słońcu i kup sobie żeń szeń w aptece za 10zł gdyż posiada on witamine D której niedobór też powoduje depresje!

Gość gość
do tego geniusza powyżej co bredzi o tym jak kiedyś ludzie byli silniejsi, kiedyś zdobyć pracę i ułożyć sobie zycie było znacznie prościej, teraz jest to o wiele trudniejsze, nic dziwnego, że ludzie są zagubieni....kiedyś studia dawały dobrą pracę, kiedyś zakłady pracy uczyły zawodu, były ogromne ułatwienia i rzeczywiście jak ktoś leżał czy stał to mu się pensja należała, a teraz młodzi nic nie mają, wszystko musza sobie wyszarpać, albo wyjechać

Gość gość
Mam 22 lata od dziecka musialam sie zajac sama soba. Przygotowywalam sie do zamaz pojscia, tylko ze poraz kolejny wszystko na mojej glowie, nie radziłam sobie, wszystko mnie przytlaczało, czasem zaczynałam wydzierac sie jak nie wiem co na mojego narzeczonego, rzucałam w niego szmatami, czasem mu mowiłam ze mam ochote wziąć auto i na pierwszym murze sie zatrzymac. Nie wiem co sie ze mna działo, ale widziałam że tak dalej być nie może i że potrzebuję pomocy. Koleżanka interesująca się magią poleciła mi rytuał oczyszczenia aury u http://moc-energii.pl , choć nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy to spróbowałam. I okazało się że rzeczywiście uspokoiłam się wewnętrznie i przestałam być impulsywna. Choć wcześniej byłam sceptycznie nastawiona do magii, muszę przyznać że naprawdę mi to pomogło.