Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co to milosc, nigdy nie bylam kochana

Polecane posty

Gość gość

przez mezczyzne nikt mnie nigdy nie adorowal. Ale co poradze.

Gość gość
Zaufaj Panu. Módl sie o dobrego męża modlitwą "Tajemnica szczęścia" Wszystko przed Tobą :)

Gość gość
Modle sie dlugo o meza, choche na Msze rowniez w ciagu tygodnia czasem.

Gość gość
Mnie juz kochal i adorowal nie jeden mezczyzna i co z tego mam? G****o! Miłość to sciema a faceci sa super do puki jestesmi w nich slepo zapatrzone, sa jeszcze wyjatki na tym swiecie ale to naprawde zadkosc wszyscy pozadni mezczyzni sa juz dawno zajeci albo wygineli. Tez mi sie spieszylo do zakochania i milosci a jak teraz pomysle o facecie, z ktorym bylismy w sobie zakochani to zygac mi sie chce na sama mysl o tym smieciu. Gdybym mogla cofnac czas to nigdy bym sie nie zakochala a facetami bawilabym sie tak jak Oni to robia!

Gość gość
mocne slowa ale tez mam strasznie zle wspomnienia ze swoich zwiazkow, facet latal za mna prawie rok czasu nie bylam przekonana ale w koncu zakochalam sie i uleglam kochalam go bez opamietania. Po roku zaszlam w ciaze i gdy z wielkim szczesciem pobieglam go o tym poinformowac stwierdzil ze jestem chyba jaas nienormalna i ze on sie w pieluchach nie bedzie bawil. Zostawil mnie z brzuchem i z problemem, nie pomogl mi w niczym sama musialam kupic wszystko dziecku przejsc przez to wszystko nie bylo dnia i nocy ktorej nie przeplakalam dzis moj synek ma 2 latka, dostaje na niego 500 zl alimentow a jego tatus widzial go 3 razy na oczy!!! i gdzie jest milosc? Ulotnila sie gdy pojawil sie problem.

Gość gość
Nie ma prawdziwych mężczyzn? Po prostu nie ma się dla kogo starać. W was zostało jeszcze mniej kobiecości niż w facetach adoracji

Gość gość
Nikt nie napisal, ze nie ma tylko, ze jesli sa to juz sa zajeci. Ja mam wspanialego meza, ale naprawde w tych czasach spotkac odpowiedniego mezczyzne graniczy z cudem. Mało jest odpowiedzialnych ludzi.

Gość gość
Jesli facet lata za kobieta rok, po czym w koncu sa razem i po roku milosci Ona zachodzi z nim w ciaze to ktos uwaza,ze nie ma sie dla kogo starac. O jaka kobiete teraz zabiega sie rok? Ten koles powinien ja na rekach nosic!

Gość gość
Może mu przez ten rok latania za jej wysokością ochota minęła :P

Gość gość
Ja też nie ale staram się z tym pogodzić, może tak musi być. nie każdemu jest pisana miłość i szczęście.

Gość gość
mi chyba tez nie, choc mam calze zycie przed soba, wiec zawsze jest jakas szansa

Gość gość
Gdybym mogla cofnac czas to nigdy bym sie nie zakochala a facetami bawilabym sie tak jak Oni to robia! >> święte słowa :D