Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę was, ze nie widzicie, że tak samo mozna kochać za bardzo dziecko jak

Polecane posty

Gość gość

i w związku można kochać za bardzo w tym terminie chodzi o to, że luzie złe emocje kojarzą z miłościa, wykazują złe na nia reakcje, patologicznie się przywiązują nie widzicie, że mozna kochać za bardzo partnera i dziecko tez mozna kochać za bardzo wielu ludzi nie umie harmonijnie żyć w związku z druga osobą ani harmonijnie kochac swoje dzieci inaczej tylu by nie trafiało do psychologa nienawidzę was jak czytam tematy o waszych problemach małżeńskich, bo wiem, ze tylko na małżeństwie psy wieszacie, a jesli zaś chodzi o rodzicielstwo, to udajecie, że problemu nie ma w ogóle a więkoszć z was jak tak czytam, to wcale nie rozumie jak powinny wyglądac relacje z dzieckiem, a jak nie mają prawa wyglądac

Gość gość
Masz racje, ludzie za bardzo angazuja sie w zwiazku. Przyklad sa para cos zaczyna sie sypac kobieta postanawia odejsc... Co robi facet. Wysyla setki smow, wydzwania do niej, pozniej zaczyna jej grozic przesladowac, pozniej znowu prosi, w koncu straszy samobójstwe... Nie umia sie pogodzic z tym, ze cos sie skonczylo i trzeba zyc dalej. Tylko nie wiem czy to jest kwestia milosci czy kwestia posiadania, bo w prawdziwej milosci liczy sie szczescie drugiej osoby a nie swoje nieprawda?

Gość gość
dokladnie ominęłaś znaczenie tematu. Chodzi mi o to, że widzisz tylko to nadmierne zaangażowanie w związek. Czy nie widzisz , ze w tak samo nadmierny sposób, na tej nsamej zasadzie ludzie nadmiernie angazują się w rodzicielstwo? Czy wiesz, ze tutaj ostatniom pisala jedna babka, że jej teściowa wybuchła płaczem na jej ślubie, że syn nie jest juz jej??? dlaczego nie widzisz wtym patologii, za to, w poprzedniej sytuacji już tak? czy musisz usprawiedliwiać zawsze reakcje matczyne:

Gość gość
nie, nie widać w tym patologii. Każda normalna matka wzrusza się na ślubie swojego dziecka.

Gość gość
Heloiza to ty?

Gość gość
widzialas kiedys ZANOSZENIE sie placzem? to mialas te szczescie ;) bo ja widzialam , najczesciej u malych dzieci, ktorym nie spelnia sie zachcianek, ale wlasnie w tym jest roznica, wzruszenie a histeryczne wyplakiwanie w glos :P jak kiedys trafisz na zydowski albo ortodoksyjny katolicji wloski pochowek to zobaczysz o czym tu piszemy ;)

Gość gość
Dla mnie moja rodzina jest najważniejsza a dookoła świat się może walić w gruzy aby mnie i mojej rodziny to nie dotyczyło

Gość gość
a wolisz, żeby gruzy waliły się na głowę męża niż rodziców, prawda?;-)) nie, nie jest to wzruszenie, tylko patologia z wielkiej litery;-) ale to nie ma znaczenia w dyskusji z wami, prawda?

Gość gość
Napisałem rodzina dla mnie jest najważniejsza i świat może ledz w gruzach mogą zombi zaatakować i mam to w nosie póki nie dotyczy to mnie i mojej rodziny

Gość gość
poplątanie pojec. Nie mozna kochac za bardzo. Nie podciagajmy pod milosc takic zachowań jak zaborczość, bo to co innego.