Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to są grube nogi?

Polecane posty

Gość gość
Jakiej zawiści? Wrzucasz swoje zdjęcia na forum i wymagasz opinii to ją dostajesz. Swoją drogą drugie zdjęcie wciąż jest od góry bo aparat trzymasz na wysokośc****ersi. Jeśli Chcesz zdjęcie z normalnej perspektywy PROSTEJ to musi ci ktoś zrobić zdjęcie na wysokości nóg, czyli fotograf musi kucnąć albo się schylic.

Gość gość
Masz zgrabne nogi. Nie szukaj problemów, tam gdzie ich nie ma,

Gość gość
Nie chciałam słodzenia tylko szczerości więc jeżeli ktoś to pisze szczerze to spoko. Z tym że interesuję mnie opinia jak wyglądam całościowo stojąc bo nikt na ulicy nie kuca przede mną i nie przygląda się moim nogą i nie patrzy na każdy jeden detal, na rozstępy, pieprzyki itp. Liczy się ogólny wygląd.

Gość gość
"jakieś owoce do tego". Nie jakieś owoce tylko typy figur . A co? Mamy jej napisać że jest super klepsydra z nogami do nieba? Nie będę dziewczynie kłamać. To figura małej dziewczyny z krzywymi, krótkimi nogami. Co do grubości to ok. Nadwagi nie ma, ale to wszystko. Szału nie robi. Dziewczyna jakich wiele. Może trochę poćwiczyć ale to na krzywizne nic nie da. Odchudzać się nie musi bo nogi będą wyglądać jeszcze gorzej

Ktos tu widze na masakrycznej diecie jest i już się mu na rozum rzuciło. Czytac sie naucz głąbie. Dziewczyna jeszt szczupła, a że gdzies widzi problem to nie moja wina, moim zdaniem cos może porzeźbić na siłowni - za efekt nie ręczę, ale dalsze odchudzanie tez raczej nie pomoże, powiedziałabym, że wręcz przeciwnie.

Gość gość
Słyszałam że żeby wyrzeźbić moje nogi i brzuch to musiałabym jeszcze schudnąć, do minimum żeby móc je rzeźbić bo rzeźbienie takich nóg jak mam teraz podobno nie da fajnych efektów tylko sprawi że nogi będą jeszcze większe. Nie znam się na tym a słyszę milion wersji co mogłabym ze sobą zrobić. Niektórzy mówią że powinnam jeszcze zrzucić ze 2-3 kg żeby na wadzę mieć 5 z przodu.

Gość gość
nawet spoko są.

Gość gość
grube parówy

Gość gość
" jakies owoce do tego", wiem, ze chodzi o typ figury, wyluzuj. Jednak nie wiem, jak slepym trzeba byc, zeby zobaczyc tam jabłko, czy gruszkę. Haha. Maxi, sama jesteś głąbem!

Gość gość
Nadal nie potrafisz uzasadnić dlaczego:)

Gość gość
Ogólnie gruba to nie jesteś ale kolana idą Ci strasznie do środka,nogi jakby krzywe i w porównaniu do łydek to od kolan masz te nogi bardzo szerokie.Musisz mieć długi tułów i krótkie nóżki oraz sporą pupę.

Gość gość
ktoś chciał zdjęcie na wprost, no to jest: http://zapodaj.net/de41dab216782.jpg.html gość dziś to co mam zrobić z tymi nogami żeby wyglądały normalnie i ładnie? nie mam chudych nóg więc czemu są krzywe?

Gość gość
Mam małe piersi wiec jak dla mnie to ja nie pasuję do żadnej z określanych figur.

Gość gość
Dlaczego klamalas że na pierwszym zdjęciu to twoja normalna postawa (bycie okrakiem) skoro na tym co wrzucilas teraz tej wielkiej szpary nie ma? A jabłkiem jesteś i tak bo górę masz znacznie masywniejsza od nóg.

Gość gość
Dziewczyno ze zdjęcia. Wg mnie to na pewno masz lepszą figurę, niż te panie, które tak cie tutaj krytykują. Uważam, że masz ładne, długie i nie krzywe nogi, chociaż na pewno Naomi Campbell ma dużo lepsze, ale te kobiety tu zdecydowanie są grubsze i dużo mniej zgrabne. Z drugiej strony, zastanawiam się, dlaczego dała to zdjęcie na forum grubasów, gdzie wiadomo, że tu każda gorsza od ciebie, mimo, że zaraz będą protestować i pisac, jakie to one zgrabne. Masz naprawdę taką małą pewność siebie, że tutaj się wystawiłas? I słowa obcych, czy nawet nie obcych ludzi nie mają zadnego znaczenia. To ty masz być przekonana o swojej urodzie i wyjątkkowosci, a wtedy swiat będzie cię taką odbierał. W przeciwnym razie, bedzie to, co tu. Skaczą na ciebie grubasy, bo sama na to pozwalasz. Zmien myslenie, szanuj siebie, poczytaj sobie jakies fajne ksiazki o samorozwoju, bo mysle, że jest ci to potrzebne.

Gość gość
Nie jest żadnym jabłkiem, bo nie ma żadnego jabłkowego brzucha, w ogole nie jest gruba, jest szczupła. Ty od jabłka jestes naprawdę nienormalna, zeby wmawiac tutaj takie rzeczy. Pewnie sama jesteś gruchą i nienawidzisz jabłek, ale akurat ta z foty jest szczupła i jej figura jest ok, a teraz idź spać.

Gość gość
gość dziś bo ja zawsze stoję tak jak na tamtych zdjęciach a tu specjalnie "ścisnęłam" nogi. gość dziś niska pewność siebie to raz a dwa to może desperacja. teraz na pewno nie będę, chcę wyglądać tak jak powinna wyglądać według mnie "idealna" kobieta a raczej sporo mi do tego brakuje. nie wiem jak ktoś inny stąd może wyglądać, może lepiej niż ja, nie widziałam więc nie oceniam. poczytać mogę ale nic nie wniesie to do mojego życia bo nie umiem jego zmienić. gość dziś ale chyba mam skłonności do jabłka bo mam trochę brzucha i nie chce mi z niego waga spaść do takiego stopnia żeby był płaski, prawdopodobnie nigdy taki nie będzie ze względu na moją budowę ciała.

Gość gość
A co ty myślisz ze tylko bardzo grube osoby są jabłkiem? Nawet bardzo szczupła dziewczyna może mieć figurę jabłka, gruszki itp bo pomimo chudosci widać przecież Rodzaj sylwetki. Autorka nie jest otyla ale widać ze to jabłko. Nie ma nic w tym złego wiec nie bulwersujcie się tak.

Gość gość
Ściskaj nogi jak do tego ostatniego zdjęcia bo jak jesteś okrakiem to wyglądasz jakbyś miała c**e rozepchana 3 k****ami

Gość gość
gość dziś W jabłkach jest zle to ze przewaznie maja duze brzuchy gość dziś Czemu tak to wygląda? Nue mam dużej szpary między nogami dlatego staję tak aby ona wydawała się większa.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.