Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoodka94

Chce sprobowac z kobieta

Polecane posty

Gość Jagoodka94

Hej dziewczyny, jestem 21 dziewica, ale chcialabym sprobowac z kobieta - zawsze mnie to krecilo. Aktualnie jestem sama nad Baltykiem, jest tu jakas chetna dziewczyna na spotkanie?

Gość Jagoodka94
Chcialabym sprobowac na poczatek delikatnego, zmyslowego seksu.

a to faceci nie potrafią kochać sie z kobietą delikatni i zmysłowo ? :P Uwierz, że nie wszyscy wala laski jak jakiś worek ziemniaków, potrafią robić to delikatnie, szczególnie jeśli jest to dziewica, pamiętaj że to może być najważniejsza chwila w twoim życiu :)

Gość Jagoodka94
Obawiam sie, ze Polacy raczej nie wiedza co to zmyslowosc... Co innego Francuzi na przyklad.

Gość Jagoodka94
Naprawde zadna dziewczyna nie jest zainteresowana? Chcialabym w koncu sprobowac.

Gość Jagoodka94
Blagam, dziewczyny...

taak i może jeszcze murzyni i ciapaci...ale serio, Francuzi? Ciepły kluchy zadufane w sobie i obrażeni na cały świat, że francuski język nie jest tak powszechny jak angielski czy Hiszpański.

Gość gość
jagódko, jak słyszę takie teksty typu, polacy to nie potrafią, to mnie śmiech bierze i już widzę że inteligencją nie grzeszysz, o tuż czy francuz czy polak czy innej nacji, wszystko zależy od człowieka, patrząc z perspektywy nacji to najlepsze były dla mnie hiszpanki, 2 obie aktywne i to bardzo, Niemka była straszną kłodę ale się trochę rozkręciła, za to Ukrainka była dziwna choć ogólnie było całkiem nieźle, włoszka porażka to samo angielka, a Polki hmm chyba najlepszy seks to było z dziewczyną przeciętną z wyglądu niską bo 155 miała ale bomba atomowa w łóżku, a co do reszty to różnie, ale przeważnie ich aktywność to krótki lud na wstępie potem rozłożyć nogi lub się wypiąć więc, wiesz nie oceniaj bo każdy facet jest inny, tak jak kobieta, a ja mogę śmiało powiedzieć że jestem dobry, bo dziewczyny często wracają na seks,