Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek86

Jestem sam a mam juz 29 lat...

Polecane posty

Gość janek86

Mam 29 lat, chyba jak potwór nie wyglądam. Mam 178 cm, jestem szczuply,uprawiam regularnie sport, glownie biegam. Mam swoje pasje. Ukonczylem studia, pracuje, chociaz nie jest to moj szczyt marzen..Niestety, od ostatniego zwiazku, ktory skonczyl sie 4 lata temu, nie potrafie nikogo poznac...co wiecej kobiety nie zwracaja na mnie uwagi. Nie wiem czy jest coś ze mna nie tak...? Większość kolezanek, które znam, mają rodziny albo są w związkach...coraz mniej wolnych, bystrych kobiet..chcialbym kiedys zalozyc rodzine, miec dzieci, ale boje się, ze bedzie coraz ciezej. A niedlugo skończę juz 30tkę... nie jestem typem macho tylko normalnym facetem. Milosc, szczerosc i zaufanie? To tak wiele? Tylko tyle oczekuje. Ja Nie mam tzw. gadki...nie umiem zagadac do kobiety. Jak juz mi sie jakas kobieta spodoba i się nią zainteresuję, to boje sie zagadac bo nawet sie nie łudzę ze to sie uda... moi koledzy maja kobiety, rodziny, dzieci. nie sa sami. Zazdroszczę im cholernie ze poukladali sobie zycie a ja nie chce byc cale zycie sam i sie tak zestarzec. Co zrobic by to zmienic? Nie chce się zestarzec sam.

Nie przesadzaj. Jesteś mlody. Młode kobiety lecą na trochę starszych, więc tym bardziej twój wiek to żaden problem. Postaraj sie być troche bardziej otwarty, śmiały, ale nic na siłę ani wbrew sobie, po prostu gdy się wahasz podejść do dziewczyny czy nie, podejdź, zamiast sie wahać :)

Gość gość
Witaj w klubie, ja mam 31 i po ostatnim związku też jestem sama i nie poznaję nikogo nowego. Mam takie szczęście że wszyscy albo zajęci, albo żonaci...A ponoć jestem atrakcyjna i sympatyczna. No i niegłupia ;-)

Gość gość
Szukaj kobiety dla siebie i próbuj jakkolwiek potrafisz. Czasami żeby założyć rodzinę trzeba wziąć nieodpowiednią kobietę. Sam musisz decydować na co Cię stać i jaką podjąć decyzje, co będzie lepsze. Ja jestem z facetem który nie jest wymarzony ale z wolnych lepszego nie znalazłam, nie poznałam

Gość gość
Staraj się musisz uwierzyć w siebie zobaczyć swoją wartość i rozwinąć się , wiedzieć do czego dążysz, czego chcesz

Gość janek86
Też przez ten czas poznawałem tylko albo zajęte albo męzatki, które chciały się zabawić moim kosztem, które wziąły ślub bo albo dziecko albo inne problemy z związkach...

a gdzie poznawałeś te zajęte i mężatki? bo to GDZIE szukasz, gdzie poznajesz jest istotne.

Gość janek86
Zazwyczaj w klubach...niestety...

Gość janek86
Nie chce skończyć jako stary kawaler...

Nie bądź pesymistą, to zniechęca kobiety. Nie masz powodów tak myśleć. Masz dopiero 29 lat.

Gość janek86
Co zrobić ?

charakter masz do d... wiekszość ludzi gdy zastanawia się dlaczego sa sami nigdy nie biorą pod uwagę faktu że mogą mieć niefajny charakter. I to nie ma znaczenia że ma się znajomych i jesteś przez nich lubiany, ale może nie nadajesz się do związku.

Poza tym jak sam w siebie nie wierzysz to jak inni mogą w ciebie uwierzyc, kompleksy pewnie widac a od zakompleksiałych ludzie uciekają - i nie mówię tego złośliwie

Gość janek86
Ale jak ma poznać kobieta charakter skoro mnie nie zna?

Musisz byc aktywny, to ty musisz szukać, proponować spotkanie, kawę, kino a nei czekać aż sama sie znajdzie.

Gość gość
nie jestem typem macho tylko normalnym facetem. x I to jest twój błąd. Facet musi być maczo by mieć szanse na związek. Ewentualnie być musisz jakąś ciotą. kobiety lecą po skrajnościach. Mało jest kobiet lecących na normalnych mężczyzn.

Bzdura, kobiety lubią normalnych. Ale jest coś pomiędzy macho a facetem który boi sie własnego cienia, to jest właśnie normalny.

Gość janek86
Dodam ze mieszkam w miescie 90tysięcznym. Moze sie przeprowadxic do większego?

Gość janek86
Na studiach był najlepszy okres na poznanie kogoś...najwięcej nowych znajomości, ale przespałem ten okres. A teraz kiepsko...

nie rozpamietuj, nei uzalaj sie nad sobą, bo nawet ja tu i teraz mam ciebie dość, ludzie uciekają od takich osób

Gość gość
Nie zapraszaj kobiet na żadne kawki itp, bo na takim spotkaniu będziesz tylko jeszcze bardziej spięty a laska i to zobaczy i wykorzysta finansowo. Popracuj nad pewnością siebie, traktuj każdą laske jak koleżankę i niech one się o Ciebie starają

Gość janek86
Nie uzalam..po prostu juz mnie to wszystko wkur***. To dlatego.

Gość gość
"taaa w ten sposób na bank zostanei starym kawalerem lapka.gif" Jak będzie się tak nad tym fiksował, to zostanie, kobiety paradoksalnie lecą na tych co nie zwracają na nich uwagi

"lecą na tych co nie zwracają na nich uwagi " o ile są to bogaci przystojniacy Normalnie lecą na facetów, z którymi im dobrze. Z którymi lubią spędzać czas.

To o czym piszesz to jest zauroczenie, tak wtedy laska leci na kogoś kto olewa czy źle traktuje, ale takie ślepe zauroczenia NIGDY nie prowadzą do niczego trwałego, takie gierki nie pomogą znaleźć miłości.

Gość janek86
Wy Kobiety tez pewnie na wygląd zwracacie i to bardzo...a ja idealem nie jestem. Jestem szczuply. Nie jestem kokaem z kratą na klacie. Mam 178 cm wzrostu...

My kobiety nie lubimy zakompleksionych. Lubimy uśmiechniętych i takich którzy nie mają niskiej samooceny, którzy znają swoja wartość.