Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże jedyny, jaki mi głupio...

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj oglądałam kafeterie i zapomniałam usunąć historie oglądania, a mama dzisiaj siedziała przy laptopie... mam nadzieje, że nic nie widziała, matko święta jak mi wstyd...

Gość młody diler z sosnowca
ja zawsze używam trybu prywatnego żeby kobieta się nie dowiedziała:D nie miałbym życia gdyby się dowiedziała że tu wchodzę:D

Gość gość
Myślałam, że zapadne się pod ziemie jak zobaczyłam nie wykasowaną historie...

Gość gość
młody diler z sosnowna, ja tak samo nie miałabym życia :-D ale gdyby moja matka się dowiedziała jakie ja zboczone rzeczy tu czytam itp. :-D

Gość pokutniczka666
Wal popiół na głowę, w jedną dłoń pokrzywa, w drugą dłoń pas skórzany ojca i wal się po plerach, jak pątnicy z czasów czarnej śmierci w XIV wieku, powtarzając "moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... nigdy więcej kafe, nigdy więcej kafe...". KONIECZNIE - pość do następnego piątku, tylko woda i suchy chleb... Może matka ci wybaczy...

Gość gość
Haha, ale ja nawet nie wiem czy widziała historie. Bo kiedyś się jej pytałam czy ogląda czasem, to powiedziała że nie i swojej też nawet nie usuwa

Gość pokutniczka666
No to przejrzyj raz jej historię, może się okazać, że jeszcze lepsze kwiatki niż ty czyta :D Albo że obie wałkujecie cichcem kafe dla rozrywki ;)

Gość gość
Matka się jakoś do mnie nie odzywa, smutna jakaś jest nie wiem o co jej chodzi... chyba dowiedziała się jakie ziólko z jej córeczki... Haha, ja jej historie przeglądam regularnie ale tam nic nie ma. Na kafe nie wchodzi w ogóle

Gość gość
Kurde, nie wiem co robic...

Gość gość
Porozmawiaj z nią, zapytaj dlaczego jest smutna, czy to ma związek z toba i jeśli tak.... wytłumacz jej ....Prawda jest najlepsza . Nie jesteś zła, a ona przestanie się martwić. Trzymam kciuki.

Gość gość
Podstawowe pytanie -na jakie tematy wchodzilas bo sama obecnosc tu to nie grzech:). Bardzo dyskryminujace?