Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska przedmurzem chrześcijaństwa...znowu

Polecane posty

Gość gość

Taka myśl mnie naszła, że nasza granica ponownie będzie tą która odziela kulturę łacińską od obcej, nam wrogiej.Nie będzie to granica wschodnia akurat, ale obstawiam że zachodnia.Niemcy mają przyjąć w tym roku 800000 tysięcy(!) imigrantów.Gdzie ich osiedlą?Oczywiscie w landach wschodnich, dawnym NRD.Całkiem blisko.Co się dzieje we Włoszech?Oni już sobie nie dają z nimi rady.Sporo wsród elementu napływowego imigrantów tzw. ekonomicznych, zdrowych mężczyzn chcących tylko korzystać z benefitów na socjalu, obciążając budżet. Widziałem ostatnio zdjęcia z Paryża.Zawsze miałem obraz Francji i ich stolicy jak z filmów z Louis de Funès.Tego kraju już nie ma.Zobaczyłem turecki bazar, gdzie z trudem było można dostrzeć białego człowieka, kobiety w hustach, czarni sprzedający na straganach w środku miasta.Straszne.W miastach zachodniej europy są całe dzielnice, gdzie policja boi się wjeżdzać! a lokalni muzułmanie gdzieś mają prawo danego kraju i jawnie krzyczą o szariacie na demonstracjach. Smutna konkluzja, że za kilkanaście lat muzułmanie wprowadzą tam swoje prawa, a politycy sami na to pozwolą w imię politycznej poprawności i lewackiego snu szaleńca zwanego multikulti. Uchodzców będzie coraz wiecej z roku na rok, może i ja dożyje dnia gdzie katolicy z całej Europy będą uciekać stamtąd między innymi do Polski.Tylko czy my to przetrwamy.Jako naród tez jesteśmy osłabiani z roku na rok-miliony ludzi wyjechało. Na wieży eiffla zawiśnie półksiężyc, a imam kalifatu francji nawoływać będzie do świetej wojny z tą resztką europy na wschodzie.

Gość gość
to ciekawe, bo w Paryzu powstał meczet w ktorym imamem jest jawny gej muzułmanin, dostaje ciągle pogrózki, probowali go zabic ale sie nie poddaje, Maroko i Turcja sa coraz bardziej liberalne, w Tunezji pozwalają w koncu kobietom studiowac takze na typowo męskich kierunkach

Gość gość
Co do niemieckiej republiki islamskiej to jest już ona stracona. Obywatelom niemieckim chcą podnieść podatki po to by można było dawać przyjezdnym utrzymankom po 300€ kieszonkowego (jedzenie i nocleg mają za darmo), wśród nich jest sporo zarażonych świerzbem i innymi chvjstwami. Jeżeli chodzi o nas to najazd islamu jest jak najbardziej możliwy, bo w NRI będzie ich już kilka milonów.