Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rejs

Polecane posty

Gość gość

Witam, od jakiegoś czasu zastanawiamy się z mężem, czy aby nie wybrać się w wymarzony rejs, na przykład po Atlantyku, albo Karaibach Wiecie może czy jest jakaś polska firma, która zajmuje się organizacją takich egzotycznych wypraw? Jakie macie opinie, sugestie?:)

Gość gość
Najlepsza firma, która organizuje rejsy to tropical-sailing.pl. Poważnie, nie skorzystam już z innych usług, oni mają wszystko jasno opisane i nie boję się jakiś dziwnych dopłat na miejscu, na pewno za rok też wybierzemy się z rodziną w rejs, może bardziej tropikalny niż Bałtyk:P

Gość gość
Ja byłam na rejsie z Grupa Atlas Tours Sp. Z o.o. i byłam mega zadowolona. Zapewnili nam super warunki, atmosfera bajkowa,... Wrażenia niebywałe.

Gość Juleczka

Na rejs statkiem polecam Travelinc - mają mega fajne oferty do różnych zakątków świata i super promocje. Ostatnio byliśmy z mężem w Hiszpanii, na Wyspach Kanaryjskich i Maroko - a wszystko na jednym rejsie marzeń 🙂

Gość maja
Dnia 9.09.2019 o 20:43, Gość Juleczka napisał:

Na rejs statkiem polecam Travelinc - mają mega fajne oferty do różnych zakątków świata i super promocje. Ostatnio byliśmy z mężem w Hiszpanii, na Wyspach Kanaryjskich i Maroko - a wszystko na jednym rejsie marzeń 🙂

Polecam zdecydowanie travelinc - miałam okazję odwiedzić z nimi Karaiby i zakochałam się w tego rodzaju formie podróżowania. W przyszłym roku już planuję kolejną wyprawę.

Gość nataliaa

Też mogę polecić travelinc z którym byłam w zeszłym roku w rejsie wokół Hiszpanii i Portugalii - było nieziemsko!

Gość Janek

Podróże i rejsy to genialne miejsce oferujące rejsy statkami - zarówno te morskie jak i rzeczne. Bawiliśmy się z żoną wspaniale i już planujemy na wiosnę powtórkę.

Gość miki

Zdecydowanie travelinc to opcja warta rozważenia. Mają i egzotyczne i bardziej klasyczne destynacje podróży statkami. Bardzo fajna sprawa.

Gość Niko
Dnia 16.12.2019 o 17:11, Gość miki napisał:

Zdecydowanie travelinc to opcja warta rozważenia. Mają i egzotyczne i bardziej klasyczne destynacje podróży statkami. Bardzo fajna sprawa.

Ostatnio byliśmy z żoną na wyjeździe z travelinc i przyznam, że okazało się to lepszą przygodą niż o tym marzyłem. Wspaniała alternatywa.