Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z drukarką! pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Mam mega problem z drukarką. Od razu zaznaczam, że przekopałam pół internetu, ale większość porad dotyczy innych modeli niż moja, więc większości tych porad nie mogę zastosować. Mam drukarkę HP Photosmart C5380. Skończył mi się czarny tusz. Używam zamienników, bo nie stać mnie na oryginały, ale zawsze kupuję z tej samej firmy i problemów nie było. Aż do dziś. Przełożyłam chip, włożyłam pojemnik i zonk. Drukarka bez przerwy mi wyświetla, żebym włożyła pojemnik z tuszem, bo go brak. Czyściłam już styki i głowicę, przywróciłam ustawienia fabryczne. Nadal nic. Najgorsze jest to, że nie działa żaden przycisk na drukarce, chciałam wcisnąć Setup, żeby sama się przeczyściła, ale nic z tego. Drukarka nie reaguje na nic, bez przerwy tylko ten komunikat się wyświetla. No i co ja mam z tym badziewiem zrobić? Drukarka ma już z 8 lat, ale do tej pory działała bez zarzutu. Podpowie ktoś coś?

Gość gość
drukarka jak i inne sprzęty jest "zaprogramowana" na popsucie się, przeważnie jest to ilość wydruków, 8 lat to i tak długo chyba musisz sobie kupić nowy sprzęt

Gość gość
to nie fajnie, nie mam teraz kasy na nową :( a w moim przypadku bez drukarki jak bez ręki, bo sporo drukuje. Nie da się naprawdę nic zrobić? Z początku nie widziała mi jednego tuszu, teraz już dwóch nie widzi. Dziwne to.

Gość pixi22
Zobacz może coś Epsona. Ja mam L365 i polecam. Epsony są teraz w promocji http://www.epson.pl/zwrot . Spory zwrot kosztów można dostać - nawet do 240 zł. Oszczędzisz też na tuszach, bo przy zakupie Epsona dostaniesz zapas na dwa lata. A Epson L365 drukuje szybko, dobrze i bardzo oszczędnie.

Gość filemonica
możesz kupić naprawdę tania drukarkę a do tego bardzo tanie zamienniki i do tego dobre jakościowo, jak mam brothera i do niego zamienniki activ jeta, na codzień sporo drukuję a zamienniki są naprawdę wydajne, więc wydaje mi się, że nie spłukasz się aż tak bardzo jak myślisz.

Gość gość
Najlepiej udaj się do firmy, która profesjonalnie zajmuje się serwisem drukarek. Kiedy miałem problem z drukarką, współpracowałem z http://www.hicopy.gdansk.pl/ i jestem zadowolony z efektów współpracy.

Gość gość
A może jednak czas kupić inny zamiennik? Ja zawsze kupuje zamienniki do drukarki w sklepie www.czarnynabialym.pl, są świetnej jakości i mają dobrą cenę, do tego są wydajne i naprawdę starczają na długo

Gość gregorkaa
ja też od bardzo dawna korzystam już z zamienników activ jeta i nie narzekam, przy zakupie zawsze mogę liczyć na gwarancję co ma dla mnie bardzo duże znaczenie.

Gość gość
Ja używam inny model drukarki HP i oryginalne tusze, i co mnie raz jeden spotkało?.Nowy oryginalnie zapakowany tusz i nie możliwe użycie go-błąd. Dlatego doradzam kupienie nowego tuszu,zapewne drukarka będzie działać.

Gość gregorkaaaa
akurat nie wydaje mi się żeby funkcjonowanie drukarki zależało od tego czy napełnimy go tusze oryginalnym czy zamiennikiem.

Gość grymałka
ja mam activ jety i jestem zadowolona i nie mam zamairu zmienaić poza tym mam 5 lat gwarancji.

Gość wiola438
Teraz te drukarki są w fajnej promocji. Można otrzymać subskrypcje MS Office Personal 365 na rok za darmo po zakupie modelu z listy http://www.epson.pl/msoffice , oferty bardzo dobre. Opłaca sie inwestować w system ITS

Gość danio89
Z tego co wiem to jeszcze można otrzymać nadal zapas tuszu na dwa lata i 3 letnią gwarancję w Epson z systemem ITS. Ale trzeba dobrze złączyć te dwie promocje ze sobą modelami.

Gość wiola438
Tak można ta promocja z tuszem i gwarancją 3 letnią jest nawet długo bo do 31,03,2017 a więc jest jeszcze czas, ale jak ktoś chciałby je połączy to musi się śpieszyć do 30,06,2016.

Gość jolka566
Fajne te promocje ma Epson z systemem ITS. Z tego co wiem to moi znajomi takie już mają, ja jeszcze nie ale pewnie w najbliższym czasie muszę się w taką zaopatrzyć, ponieważ moja już ledwo dycha. Teraz przy zakupie widzę, po tych promocjach jednak koszty się zmniejszają.