Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frusiaTrusia

do mam ktore maja mialy planowane cc

Polecane posty

Gość frusiaTrusia

dziewczyny kiedy idziecie/poszłyście do szpitala , ( w dzień cc, dzień wcześniej ) i jak długo leżałyście ? ja mam cesarkę w piątek a już w czwartek wcześnie rano mam się pojawić w szpitalu ...i usłyszała ze moze we wtorek wyjde =/ nie myślałam ze tak długo trzeba leżec ?!

Gość gość
W pon mialam ciecie o 11. Mialam sie zglosic o godz 7, a najlepiej o 20 w niedziele. Trzeba bylo zrobic badania dla anestezjologa. Wyszlam w czwartek rano.

Gość gość
Ja idę w poniedziałek a we wtorek mam cięcie.jak wszystko.będzie ok to 5dob zostaje w szpitalu

Gość gość
Ja miałam cc w środę o 9, a w szpitalu musiałam być we wtorek rano. Bezsensu totalnie, miałam tylko ktg i wieczorem wywiad z anestezjologiem. Wyszłam w piątek do domu, czułam się bardzo dobrze.

Gość gość
Dokładnie jak powyżej. Miałam cc w czwartek . W środę już musiałam być raptem mi zrobili ktg i krew a wieczorem rozmowa z anestezjologiem. I też mi mówiono że po 5 dniach wyjdę a wyszłam w sobote. Wyszłabym w pt ale dziecko musiało być dwie doby w szpitalu

Gość gość
Cc zaplanowane na wtorek, mialam stawic się tego dnia na czczo rano, po 3 dobach bylam w domu, ale ja rodzilam prywatnie.

Gość gość
Ja miałam Cesarkę tego samego dnia. W szpitalu byłam ok 8smej rano a cc ok 11 stej. Zabieg trwał ok 40 min. Państwowo .

Gość gość
aaa leżałam 3 dni.

Gość gość
A o co pyta anestezjolog?

Gość gość
Leniwe maciory rodzic im się nie chce :(

Gość gość
debilu powyżej, cc planowana to nie cc na życzenie!

Gość gość
Rodzić a nie

Gość gość
Więc o co pyta anestezjolog?

Gość frusiaTrusia
dziękuję za odzew =) no właśnie też mi się wydaje ze bez sensu jest się stawianie dzień wcześniej i to wcześnie rano... skoro tylko robią ktg i wywiad z anastezjologiem, no ale widzę ze co szpital to inaczej postępuje ... no cóż może uda się przekonać lekarzy do wcześniejszego wyjscia =)

Gość gość
`` gość dziś Leniwe maciory rodzic im się nie chce smutas.gif `` aż się krew gotuje jak się czyta takie wypociny =/ leniwa/y to jestes ty bo nie chciało się uczyć na polskim czytania ze zrozumieniem .... jest różnica między planowanym cc a cc na życzenie !

Gość gość
Dziwne to trochę. Ja musiałam zameldować się tego dnia, w którym miałam robione cc, o 7 rano, na czczo. Porobili badania, ktg, anestezjolog zrobił wywiad, dali leki, kroplówki i o 12 zwieźli na salę operacyjną. Do domu wyszłyśmy po 3 dobach.

Gość gość
Właśnie ze miałam cc na życzenie :P i bardzo chwale

Gość frusiaTrusia
to widocznie ten mój szpital to bardzo zacofany jest ... =/ w ogóle jak się zapisywałam na zabieg to spytałam czy mam się wstawić w czwartek wieczorem czy może w piątek rano ?! a pielęgniarka stwierdziła , że oszalałam , że tu szereg badań trzeba zrobić i wywiad itd i ze trzeba w czwartek rano być =/ a znając zycie bedzie tak jak piszecie ... ktg i 10-minutowy wywiad z anastezjologiem... i zamiast na spokojnie w domu przygotowywać się do porodu , będe leżała cały dzień sama i się denerwowała ... dla mnie pobyt w szpitalu to jakaś makabra =(

Gość gość
Frusia ja całą środę w szpitalu przeryczalam dla mnie pobyt w szpitalu też tragedia Ale zleciało

W czwartek miałam cc , a kazali już się stawić we wtorek. Efekt taki że we wtorek zrobili mi tylko usg i tyle. Dopiero w środę "reszta " - badanie ginekologiczne,pobrali krew,badanie moczu,KTG . W czwartek o 7 rano cięcie i wyszłam na 5 pełną dobę.