Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chasingAmy

Orientalne i etniczne dodatki do domu

Polecane posty

Gość chasingAmy

Szukam dodatków, dekoracji do domu a nawet mebli (małe stoliki np. ) w klimatach lekko orientalnych, boho itp. - ale chodzi o rzeczy dobrej jakości, nie typową 'chińszczyznę'. Możecie coś polecić?

Polecam Ci Etnobazar - ja kupuję tam głównie kosmetyki i biżuterię, ale jest też dużo fajnych rzeczy do domu. Poza tym poszperaj na targach staroci

Targi staroci w Polsce to raczej nie najlepsze miejsce na znalezienie czegoś ciekawego. Dominują graty wyciągnięte z piwnicy, elektrośmieci i relikty PRL-u. Paryż, Berlin, Amsterdam - tam owszem można łowić perełki na pchlich targach. Raczej skup się na dobrych sklepach albo poluj na oryginalne rzeczy za granicą. Można dorwać coś ciekawego na Allegro, zajrzyj też tu: https://www.mozaikowe.pl/29-stolki-ceramiczne - mają ciekawą ceramikę w takich klimatach.

Gość menda55
jasne pomieszczenia są odprężające, ja mam beż z jaśminem kolory ścian a lampkę kupowałem tutaj http://enyoart.pl/oswietlenie/ mają designerskie lampy

Gość gość
moze ktos polecic takie uchwyty do szafek www.regalka.pl? :) dzieki!

Gość gość
jezeli szukasz czegos takiego to polecam wybrac sie na Miedzynarodowe targi opakowan do Wawy organizowane przez Targi w Krakowie. Bylam juz na 6 i 7 edycji i musze przyznac ze znalazlam tam wiele ciekawych rozwiazan:) teraz to juz 8 edycja i maja fajne bonusy np .rejestracja online dostępna na stronie pozwala na bezpłatny wstęp i udział w seminariach workShops

Gość gość
Uwielbiam orientalne dodatki. Marokańska koniczyna itp. Poszewki na poduszki, kubki, meble, wszystko :) Brakowało mi tylko lampy, która pasowałaby do tego stylu. Znalazłam w e-sklepie mlamp lampę Saltash i się zakochałam! Nie mogłam jej nie zamówić! Wczoraj do mnie przyjechała:D Jest cudowna. Uwielbiam na nią patrzeć.

Może Pakamera albo Pepco? Zobacz w naszej aplikacji, może uda Ci się ustrzelić fajną promocję :) Iwona z Mojej Gazetki ❤