Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wyobrażam sobie by jakiś facet mi "tam" zaglądał

Polecane posty

Gość gość

ja nie żartuję, dla mnie to niewyobrażalne, przeciez to moje ciało, moja prywatność, dlaczego tam kobiety kogokolwiek wpuszczają? nie mamy już prawa mieć niczego prywatnego? na to wychodzi, ze kobieta ma to swoje ciało nie dla siebie tylko dla kogoś a potem dla dziecka....a ja nie chcę by ktokolwiek mi tam nawet patrzył!

Gość gość
i jeszcze ginekolog....fuj

Gość gość
Dziurka jest twoja i jeśli nie chcesz to nawet sama nie musisz sobie na nią patrzeć ;)

Gość gość
Ale o co chodzi?:D

Gość gość
Sama jesteś fuj. Nie chcesz, nie chodź tam.

Gość gość
A myślisz że dla faceta to przyjemność , brzydko tam macie a niektorym jeszcze tam smierdzi fuj

Gość gość
co sie dziwisz? ty nie odczuwasz wstydu przed pokazywaniem co masz między nogami?

Gość gość
fuj. wezcie kobiety z takimi tematami. fuj

Gość gość
Ale ty jesteś beznadziejna, poszłam do ginekologa jak miałam 17 lat po tabletki, kazał się rozebrać to się rozebrałam i zrobił mi badanie, nawet się tam nie patrzył, po prostu nałożył rękawiczkę, wsadził palec i badał, tyle :D I nawet nie byłam skrępowana, BO TO LEKARZ, od tego jest. Miałam 17 lat, byłam młoda, ale nadal odważniejsza i mądrzejsza od ciebie, stara babo z rakiem macicy, niewykrytym, bo "jak to, ktoś mi grzebać będzie o nienienie!1!1!" :D :D :D

Gość prawictwo pospolite 193
jesli jestes oltyła , to mnie nie dziwi ze nie chcesz by ktos ci tam zaglądał.. Jesteś swiadoma ze tym samym , pozbawiasz faceta komfortu .

Gość gość
ginekolog to był tylko dodatek do postu, mi chodzi nawet o sam seks, a ty juz w wieku 17 lat się puszczałaś? :D gratulacje :)

Gość gość
Każda kobieta powinna chodzić do ginekologa. Jak ci facet nie pasuje to idź do baby.

Gość gość
A dlacego nie namawia sie facetow zeby chodzili do urologa? dlaczego nagonka jest TYLKO na kobiety a o facetach ani slowa?

Gość gość
Bo to baby umierają na raka piersi, jajników czy szyjki! Nie badajcie się ale potem nie płaczcie