Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze ale moje kolezanki maja szpetnych mezow

Polecane posty

Gość gość

Im ladniejsza tym brzydszy mąż. Fakt że sa zgodni no ale patrzeć się nie da jak najlepsza dupa ze szkolnej ławki żyje z jakims lysym rudzielcem z wytrzeszczem ocznym

Gość gość
a u mnie odwrotnie. Te, które były pięknościami w szkole i wyszły za klasowych przystojniaków krótko po ślubie zrobiły się takie opasłe i strasznie zbrzydły. A te przeciętne z kolei bardzo wyładniały, ale w większości są same.

No bo to tak działa: najlepsze dupki ze szkoły, całe "młode" życie przeznaczają na dawanie d**y i wiązanie się z modelami, którzy dają im kopa po 3 dniach tego związku. W końcu po 120427 takich 'puszczeń sie', widzą jakie są pokrzywdzone i samotne więc znajdują frajera, który nie jest badboyem tylko grzecznym facetem który zarabia, skupia się tylko na jednej i zdrada mu nie w głowie. Taka prawda

Gość gość
U mnie taka fajna dziewczyna ale przecietna z urody, zawsze w spodniach i bez makijażu wyrwala super faceta. Narodzila mu dzieci i sa szczesliwi

Gość gość
moje znajome to samo- ładne laski a z takimi pasztetami chodzą że szok... a najbardziej mnie śmieszy jak się chwalą, że mają chłopaków/narzeczonych/mężów, gadają o nich bóg wie co, taki szpan, lans i status... a potem przyjdzie taki chłoptaś po laske do pracy, albo zobaczę ich gdzieś na mieście... i szczęka opada jakie to szpetne

Gość gość
eeeeeeee,maja mężów a jak szpetny i do d**y ,to gonią się za cudzymi nawet stare lafiryndy wścieku macicy dostają

Gość gość
Popuszczaja tym przystojniejszym a potem wracaja z podkulonym ogonem i gotuja obiadki brzydalowi