Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłka84

Catering w Poznaniu!

Polecane posty

Gość Miłka84

Czy macie jakieś sprawdzone firmy cateringowe w Poznaniu? Planuję wesele na około 200 osób i zależy mi na naprawdę dobrym cateringu- głównie chodzi mi o to, żeby jedzenie było eleganckie, a cała obsługa na wysokim poziomie. Czekam na Waszą pomoc!

Gość MagdaLenka92
Może popytaj wśród znajomych/rodziny :) Na pewno byłaś u kogoś, kto miał super jedzenie na weselu :)

Gość Zuzkaaa84
Ja na swoim weselu korzystałam z firmy Powozownia ;) I przyznam szczerze, że catering był niesamowity! Obsługa wspaniała, a jedzenie nie tylko wyglądało efektownie, ale też smakowało każdemu. Gościom bardzo podobała się również różnorodność dań, bo każdy mógł znaleźć coś idealnie dla siebie :) Tutaj możesz podejrzeć ich pracę na dużych wydarzeniach http://www.powozownia.pl/galerie/katering-galeria/ , mnie właśnie to skusiło, żeby skorzystać właśnie z ich usług ;)

Gość KrystynaH
Na weselu jedzenie nie musi tylko smakować ale też dobrze wyglądać. W końcu goście później bardzo wspominają to jakie było jedzenie i jak się po nim czuli. Wydaje mi się, że ten catering http://powozownia.pl/ , będzie idealny jeżeli chodzi o organizację wesela. Moja znajoma miała okazje korzystać z ich usług i jedzie było smaczne i ładnie wyglądało.

Gość martha88
Ja również szczerze polecam Powozownię. Wystarczy zajrzeć na ich stronę, aby zobaczyć, jakie cuda tworzą :) Oprócz małych cateringów typu wesela, obsługują też duże imprezy masowe (Malta Festiwal, Męskie Granie).

Gość poznanianka27
Ja także słyszałam dużo pozytywów na temat Powozowni - znajomi z nimi współpracowali na konferencji, catering wyszedł bardzo fajnie. Wiem, że robią catering też na większych imprezach w całej Polsce. Moim zdaniem - warto.

Gość nekla00
Myślę, że w Poznaniu Powozownia to najlepsze rozwiązanie. Szczerze mówiąc nie znam drugiej takiej firmy jak Powozownia. Piękna prezentacja jedzenia, wszystko przepysznie smakuje. Ja akurat miałam okazję spróbować ich cateringu na imprezie firmowej ale wiem, że imprezy takie jak wesela również obsługują :)

Gość zosia_b
Popieram przedmówców - myślę, że Powozownia to najlepszy wybór w Poznaniu. Byłam na kilku imprezach plenerowych, gdzie oni zajmowali się cateringiem i wyglądało to wszystko bardzo profesjonalnie. Z tego, co mówili moi znajomi, to na weselach również jedzenie pyszne i świetnie wygląda. Na ich stronie wyczytałam, że organizują też catering na imprezy firmowe. Generalnie są dość znani u nas w mieście więc wydaje mi się, że to dobry pomysł :)

Gość Olik67
Popieram to co pisze zosia_b Powozownia jest już sprawdzoną firmą cateringową. Byłam też na kilku imprezach rodzinnych i firmowych, gdzie serwowano jedzenie od nich wraz z obsługą. Mimo iż było różne menu, to smakowało mi każde.

Gość Małgosia Poznań
Powozownia robi pyszne i bardzo estetyczne jedzenie. Na pewno zrobi tzw. efekt "wow" na Twoim weselu :) A co do ilości osób to spokojnie, oni zajmują się też cateringiem na imprezach masowych więc na pewno sobie poradzą.

Gość Karmelli
Piszecie o Powozowni, więc i ja się dokleję do tego wątku. Najpierw zobaczyłam to: http://www.powozownia.pl/galerie/katering-galeria/ i bardzo chciałam przekonać się jak to smakuje i wygląda w realu. A potem usłyszałam, że są znani z dużych imprez, więc się wystraszyłam, że raczej nie ma szans, aby podjęli się wesela mojej siostry. Na szczęście rzeczywiście można zamówić Powozownię na imprezy rodzinne - obiecałam to siostrze i udało się! :)

Gość gość
A my zamawialiśmy na nasze dziwne sportowe-zdrowe wesele - catering jedzeniemarzenie. I wszystkim smakowało :) obeszło się bez schabowego i ziemniaków, a wszyscy byli zadowoleni! Mniam!