Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowwwana

Pomocy!

Polecane posty

Gość zdenerwowwwana

Witam, mam dziwne brązowe plamienia. Moze zaczne od początku, miesiączki mam nieregularnie co 32 dni lub co 33,34,35.... 28 lipca poszlam do ginekologa bo nie mialam miesiączki juz 38 dni i myslalam ze to ciaza, ginekolog skierowala mnie na badania hormonalne, gdy wrocilam do domu w tym samym dniu dostalam okres, 30 pojechalam na te badania hormonalne, wypuścili mnie 2 sierpnia ze szpitala, w ten wtorek bylam po wyniki ale niestety mnie ginekolog nie przyjal i mam przyjsc w ten wtorek(25.07.15r) okres wyliczam tak na 29 sierpnia, a wczoraj dostalam dziwnych plamien, najpierw byly różowe a dzisiaj brązowe. Jakieś 5 dni temu robilam z chłopakiem petting, do wytrysku nie doszlo, czy jakby mial ten plyn na palcu i wlozyl mi go to moglabym byc w ciąży? Co mi w ogole jest ?

Gość gość
Umierasz. Wczoraj ci juz kilka osób odpowiedziało przecież

Gość zzzddenerwowana
Teraz ta krew jest jak okres tylko ze Malo tego wiec na pewno nie okres, mam bole podbrzusza i takie wrażanie jakbym zaraz miala mieć okres, wczoraj przy wycieraniu sie mialam taki mamy skrzep, czy to ciąża? 4 dzien juz tak plamie, 1 dzien plamienia byl taki różowy 2 dzien taki brązowy, i Malo go bylo a teraz taki czerwony i raz troche wiecej a raz mniej ? Co mam o tym myslec ??? Pomocyyy!! :(

Gość zdeennerwowana
Ale to jest dla mnie dziwnee ! Moze ktoś wiecej cos powie ? :( Błagamm :(

Gość gość
nie jesteś w ciąży masz nieregularne miesiączki i tyle pewnie coś masz z hormonami

Gość gość
Czasem tak jest. Twoj okres się rozkręca. Niektóre tak mają zawsze

Gość gość
Następny okres pewnie tez się spozni. Ja tak mialam. Zaczął się okres., powoli brązowe plamy, trochę rozowych. A potem 2 czy 3 dnia poleciał normalnie przez 2 dni a potem 3 dni takie brudzenie. Kolejny okres sie spoznia ale tym razem wywołuje luteiną

Gość zdenerwowannaa
Strasznie sie boje ze to ciaza. Mam takie kłocia jajników :(

Gość gość
Zrób test ciążowy jaki problem? Bedzieesz miala pewnosc...

Gość gość
Jak mozna pytac sie na kafe co Ci jest i czy jestes w ciazy, skad my mamy to wedziec idz do do lekarza zrob test jest na to wiele sposobow, a nie zadajesz durnowate pytania!

Gość zzdennerwowana
Na test jest raczej za wczesnie :( tydzien minął od pettingu :(

Gość gość
No to pozostaje Ci poczekac. Ile masz lat?

Gość zzddenerwowana
Zadaje pytania bo moze ktoś tak mial

Gość gość
Autorko kazdy organizm jest inny i nie mozna sie sugerowac tym,ze ktos tak miał

Gość zzzdeenerwowana
Ale moze jednak mam jakas chorobe a objawy choroby powinny byc raczej podobne, tak trudno jest to zrozumieć ze sie strasznie stresuje, do ginekologa mam dopiero jechac we wtorek. :( Mial ktoś jeszcze taki przypadek ? :(

Gość gość
Ja ci mowie ze tak miałam i nie jestem w ciąży. W życiu byś objawów po tygodniu nie miała. Mnie też kłują, i przed okresem i w czasie owulacji. Co jeszcze chcesz wiedzieć

Gość zddenerwowana
Jakie dokladnie są twoje objawy ? Ile dni tak plamilas zanim przyszedl okres? Duzo bylo tych plamek i jakiego koloru? :(

Gość gość
Uroiłaś sobie prawdopodobnie te kłucie, okres ci się przesunął. To że taki "dziwny" zdarza się. Plamienie implantacyjne jest inne to plamki, czasem kilka i tyle, nie leje się z ciebie strumieniem. Skoro teraz normalnie krwawisz to nie ma opcji ciąży

Gość zddenerrwowana
No wlasnie to nie jest normalne krwawienie, okres mam zawsze obfity a tego jest trochę na podpasce, jak sie podcieram to jest wiecej ale na pewno to nie okres, okres mi wypada na 29 :(

Gość gość
Już to opisałam o 20.26 Okres czerwcowy. Mam długi cykl wiec powinnam dostac okolo 29 lipca. Dodam że czułam się tragicznie. Bolały piersi, chciało mi się wymiotować, było mi słabo. Spanikowalam, zrobilam test negatywny, potem beta negatywna. Okresu brak. Poszłam do gina, dostałam luteine i czekam. Aa skończyły się upały od razu wszystko przeszło.

Gość gość
pewnie umierasz dlatego tak sie dzieje!

Gość zddenerwowana
Ale przez ile dni tak plamilas zanim byl ten wlasciwy okres? :

Gość gość
Jaką masz teraz krew? Moje okresy też są różne. Zazwyczaj sie dosłownie leje. Dlugi cykl. A kilka razy (max 5)zdarzyło się ze normalnie po 3 dniach jakby ktoś kurek zakrecil. I tylko kapało. Jakies zmiany w życiu?

Gość gość
Moze przrz 2 dni. Moze 1 nie pamiętam. Nie wzbudziło to mojego niepokoju. Mimo ze wspolzylam w dni plodne (zabezpieczona). Dopiero gdy ten drugi sie spóźnił zaczęło mi odwalac

Gość gość
Od plamien sie nieznam jestem chaupnik dzin babsie splawy naljepiej z lekarzem . Te narzady inaczej z tymi nazadami niema zartow . Plam se powic mi. Proste tuti tesz chodza do doktora nima hihi:-)

Gość zdenerwowanaa
Wygląda jak normalny okres, ale Malo jest tego a wczesniej jak mialam okres to lecialo strumieniami, i mialam bole brzucha podczas okresu ale takie mocne ze tylko tabletki pomagaly, teraz plamie dziwne to dla mnie :(

Gość gość
To ze takie miałaś nie znaczy ze będzie tak zawsze

Gość gość
Przekwitasz przedwcześnie.

Gość zdenerwowaaannaa
Ja plamie juz tak 4 dzien, pierwszy dzien plamienia byly rozowe w drugi dzien brazowe w trzeci dzien czerwony jak okres I do tego mometu, wczoraj przy podcieraniu zauwazylam malutki skrzep, jak man okres to mnie okropnie bola piersivi brzuch a teraz Nic, tylko lekkie kłucia jajników i takie wrażenie jakbym miala mieć okres za chwile- takie odczucia mam od wczoraj.

Gość gość
Miałaś ostatnio jakieś stresy? Zmiany? Organizm reaguje na wszystko