Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yul

ciąża po wytrysku na zewnątrz?

Polecane posty

Gość yul

Hej. Pisze w ważnej sprawie. Wraz z moim chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczenia. Miałam wtedy dni płodne. Chłopak skończył poza mną jednak po chwili włożył ponownie bez wcześniejszego umycia. Jakis miesiąc temu odstawiłam tabletki anty ze względów zdrowotnych. Dzisiaj ogólnie źle się czuje. Kręci mi się w głowie bolą mnie piersi i mam dreszcze. Od ewentualnego zapłodnienia minęło półtorej tygodnia. Teraz pytanie... czy znacie kogoś bądź same jesteście przedstawicielami osob które w taki sposób jakimś cudem zaszła w ciążę ? Oczywiscie nie śmiem pytać czy jest taka możliwość bo jest to dla mnie oczywiste :) czekam na sensowne odpowiedzi

Gość gość
Skoro wiesz,ze jest taka mozliwosc to cjyna niepotrzebnie zalozylas ten temat. Kochalas sie bez zabezpieczenia. Objawy, o ktorych mowisz raczej nie sazwiazane z ciaza. One wystepuja dopiero w 6-7tc. Zrob test dla pewnosci.

Gość gość
Jeśli na penisie znajdowala się choć jedna kropla spermy, to w tej kropli moglybyc tysiące plemnisiow i to niekoniecznie zalicza się do wytrysku na zewntatrz!! wlozyl ponownie bez wytarcia i umycia, bardzo możliwe ze resztki mazi na penie były jeszcze

Gość yul
Chce tylko napisać że moje pytanie nie brzmiało czy jestem w ciąży :)

Gość gość
Chłopak skończył poza mną jednak po chwili włożył ponownie bez wcześniejszego umycia. x Myślisz, że umycie stanowi antykoncepcję?

Gość yul
W jakimś stopniu na pewno jednak większą kwestie odgrywa tutaj oddanie moczu po stosunku a czy to zrobił to już nie wiem

Gość gość
Trzeba miec nierowno pod sufitem naprawde..to po co ten przerywany skoro zaraz go znowu wkladal...a potem niby ciaze po przerywanym ..

Gość gość
Moja koleżanka zaszła w pierwszą ciążę w ten sposób. Nie był to dla niej dramat, ciąża przyśpieszyła to co wcześniej i tak planowali, teraz ma już 2 dzieci.