Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek z Rzeszowa

Dzisiaj dwie kobiety źle się o mnie wyraziły

Polecane posty

Gość Tomek z Rzeszowa

Robiłem zakupy w markecie a jakieś dwie blondyny ok.30 tki patrzą na mnie i jedna mówi do drugiej patrząc na mnie "ale brzydal" a ta odpowiada "no coś ty on jest przystojny inaczej" po czym te bezczelne baby notabene też nie piękności poszły do kasy. Jestem oburzony jacy ludzie potrafią być bezczelni.Przecież nie każdy facet musi być przystojny...

Gość gość
To tylko świadczy o ich małych rozumkach wielkosci orzeszka :-)

Gość gość
Hyhy wiesz - co dla jednych fuj dla innych jest super. To idiotki i nie przejmuj się . Wiesz były we 2 to mega mądre się zrobiły bo zazwyczaj idioci w grupie są ,, super,, . Pozdrawiam

Gość tlusty paszczet
to teraz wiesz jak czuja sie kobiety ktorych wyglad ktos wysmiewa

Gość gość
A co on ma wspólnego z tym niby ich wysmiewaniem ?? To jak mnie ktoś p*****lnie krzesłem to tez mam kogoś strzelić by wiedział jak się wtedy czułam?!?. Boże widzisz i nie grzmisz !!!!!! @

Gość tlusty paszczet
czasami postawienie sie w sytuacji innej osoby bardzo poszerza horyzonty... na kafe ciagle hejt na grubaski, a to bardzo analogiczna sytuacja, rodzi takie same uczucia

Gość gość
To schudnij I nie bedzie problemow z hejtem ani zdrowotnych .. Autorze trzeba bylo sie obrocic i im powiedziec im ze tobie przynajmniej z geby I krocza nie smierdzi :D

Gość tlusty paszczet
to zrob operacje plastyczna wtedy nie bedzie problemu z takimi omentarzami :P

Gość gość
Autorze za bardzo bierzesz uwagi innych do siebie.Jeszcze nie raz usłyszysz krytykę-olej to, a będzie Ci lżej funkcjonować.

Gość Tomek z Rzeszowa
Chodzi mi o to że niby dorosłe kobiety a zachowały się jak gimnazjalistki które wyśmiewają innych kto im się nie spodoba.

Gość gość
Autorze kąśliwe uwagi nie są domeną tylko gimnazjalistek.Nigdy nie usłyszałeś krytyki choćby od rodziców czy znajomych?I co teraz nie będziesz chodzić do sklepu bo mogą się znów nabijać z Ciebie?