Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bumcycek

Coś na poprawienie humoru Kochani

Polecane posty

Gość Bumcycek
Uwielbiam śmiech o poranku i wszystkim innym też polecam:D "moja kolezanka opowiedziała mi co przytrafiło sie jej mamie.mama wybierała sie na kontrolne badania do ginekologa,wiec poszła sie oczywiscie umyc a przy okazji troche psiknac we wiadome miejsce dezodorantem zeby pachniec.pan doktor kazał sie jej rozebrac i usiasc na kozetke,kiedy do niej podszedł usmiechnał sie pod nosem i stwierdził;ale sie pani wystroiła;potem ja zbadał kazał sie ubrac przepisał co nalezy i wyznaczył nastepny termin wizyty . po powrocie do domu mama opowiedziała mojej kolezance o wizycie i o tym ze doktor tak jakos dziwnie sie smiał.moja kolezanka byla troche zdziwiona no bo niby z czego moze smiac sie ginekolog podczas badania ale po chwili pyta swoja mame ;a jakim to ty sie dezodorantem psikałas ;a on na to ;tym co stał na szafce;moja kolezanka nie mogła opanowac smiechu kiedy sie troche uspokoiła wyjasniła swojej mamie z czego smiał sie lekarz; na szafce stał nie dezodorant ale lakier do włosow z brokatem.wcale sie mu nie dziwie to musiało super wygladac......"

Gość Bumcycek
Miłego dnia!! Ja spadam:D Idę kiedyś z koleżanką przez miasto po chodniku.Koleżanka nosi okulary. W pewnym momencie potrąciła ramieniem cygańskie dziecko. A ono do niej w ten sposób się odzywa. "Cztero ocza masz i nie widzisz"😠:D

Gość gość
Historie stare i znane,a le dobre :) Fajnie się pośmiać.

Gość niestała     czytaczka
Trzech kumpli już dobrze na gazie, zaczyna się przechwalać żonami. Pierwszy mówi, że ego żona ma cipkę jak Paryż. Jest słodka i romantyczna i najchętniej zostałby tam na zawsze. Drugi mówi, że cipka jego żony jest jak Londyn. Pięknie harmonijna, pachnąca życiem i zawsze wilgotna. A trzeci tak na nich patrzy i mówi. Cipka mojej żony jest jak Bydgoszcz. Dziura, po prostu dziura. :D:D Miłego dnia hahah :)

Gość gość
Prawda!! Mały ptaszek leciał na południe, aby przezimować w łagodniejszych warunkach. Jednak z powodu silnych mrozów zmarzł na kość i spadł na ziemię. Obok przechodziła krówka i wypróżniła się w miejscu, gdzie akurat leżała ptaszyna. Nagle ptaszek poczuł ciepło oraz niebywały przypływ energii i zaczął śpiewać. Kot usłyszał śpiew, przybiegł, znalazł ptaka, a następnie go zjadł. Jaki jest morał? a) Nie każdy, kto robi na ciebie kupę, jest twoim wrogiem; b) Nie każdy, kto wyciąga cię z g*wna, jest twoim przyjacielem; c) Jeżeli siedzisz po uszy w g*wnie, najlepiej trzymaj język za zębami.