Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

brat mi pokazał zdj.z fb

Polecane posty

z dzisiaj mojego byłego z imprezy, zdjecie przedstawia jego i jego siostre z imprezy która jest dzisiaj a mi były napisał takiego sms:"nie wezme dzis dzieci bo mam dużo pracy" sam w sądzie powiedział że chce drugi i czwarty weekend miesiaca...

co z tym fantem zrobić?? czekać aż karma sama do niego wróci czy ukarać go jakoś za te kłamstwa? według sądu dzieci ma brać w piątek o 18 a bierze w sobotę albo rano albo o 14... powinien oddawać w nd o 20 a odwozi o 16 :( co nim począć??

Him ten twój były to jakaś menda. Nie wziął dzieciaków bo wolał iść na imprezę. Szkoda słów. Tacy nie powinni być ojcami.

popiszę sama ze sb bo jestem lekko zażenowana tym zdjęciem które brat mi pokazał... zawsze obiecuje sb że w takim razie nie dam mu dzieci wcale ale czasem też mam ich dość, tych krzyków i ciągłego "ja chce to" zastanawiam się jak sb radzą matki które nie dają dzieci pod opieke byłym partnerom...

Gość gość
ciekawe co powie sąd na twoje foty z neta

koło mnie mieszka dziewczyna w ciąży która ma 4 letnią córkę, pije codziennie jej partner też w dodatku ona jest chora psychicznie od urodzenia i jakoś sąd jej dziecka nie zabrał a mi mieliby zabrać bo jestem niespełnioną fotomodelką?? nie bądź śmieszny w sieci każdy może robic to na co ma ochotę.

Gość gość
Ja się rozwiodłam z mężem, jak dzieciaki miały 13 i 16 lat. Same czuły, że "stary" bierze je 'oficjalnie, wg zaleceń' i to na siłe... więc stwierdziły, że pierdzielą i wolą ten czas spędzić wspólnie ze mną/ze znajomymi swoimi. Same wykalkulowały. Dzisiaj mają już ponad 20 i tatuś się obudził, że takie fajnie dzieciaki "wychował" (rzeczywiście dają sobie radę i mogłabym je chwalić i chwalić), na szczęście kwitują Go często (i to przy Jego znajomych/rodzinie- bez mojej 'podpowiedzi'), że mama wychowała to są fajni... Skoro tatuś nie chce się spotykać, to nic na siłe... Ile lat mają maluchy?

5 i 6 młodsze miało 5 miesięcy kiedy sie rozstaliśmy... syn czasem niechce tam jechać ale córka jakby mogła to by jezdziła cześciej tylko tatus niechce jej brać, one są jeszcze ślepe ale mnie smieszy jak dzwoni (o 19)i mówi do córki "przyjadę jutro bo jestem w pracy" a wiem ze kończy o 18.

mój w sądzie chciał każdą niedziele i tylko nd, ja się nie zgodziłam, powiedziałam że 2 całe wekeendy w miesiącu i i 2 dni na tygodniu to on powiedział że poniedziałek i srodę_zgodziłam się, zanim sedzina zapisała powiedział albo nie bedę miał jak i chce tylko wieczory w te dni, ona popatzryła na niego z pode łba i zapisała a ten albo śród niechce,ona dalej na niego z pode łba na co on albo poniedziałków niechce bo mam mecze ważne wtedy niech bedzie tylko środa 2 godziny.

Gość gość
to ma w sądzie ,że jak twó były pokaże twoja pipę w gaciach i jak się prezentujesz w necie z krzywymi girami na tapecie , w butach taniej ,,,, z pipa na wierzchu , to możesz sie okazać matka nieidealną Włącz mózg wyłącz pipę

Gość gość
No to rzeczywiście przykre, bo takie maluchy częściej ciągną do tego rodzica, z którym nie przebywają na co dzień. Moja rada: nie kontroluj byłego (po co się wkurzać), jeśli nie chce brać dzieciaków nie oczerniaj Go w ich oczach- zorganizuj im "zastępczy" dzień, zeby nie czuły się poszkodowane- wypad na rowery, basen, plac zabaw, zoo itp. Z czasem tatuś zobaczy, że przegapił najważniejszy czas i dzieciaki za parę lat same będą decydować o wizytach lub ich braku (nikt 9, 12-16 latka nie zmusi do czegoś czego ten nie będzie chciał)

Gość gość
him, brzmi tak, jakbys na sile chciala pozbyc sie tych dzieci na weekend ;/;/;/. Ojczulek nie chce to odpusc

robię co mogę zawsze im coś organizuje, wycieczki spacery, place zabaw, baseny itp ale one chcę do ojca i czekaja na niego a ten pisze nie przyjadę bo mam duzo pracy... i tak czasem chcę się ich pozbyć :( on sb ułożył zycie ma narzeczoną a ja co :( nawet nie wiem czy mam jeszcze faceta bo po co mu taka dziewczyna której nie moze zabrać nigdzie bo ta nie moze wyjśc :(

ten ich ojciec strasznie je kłamie... mówi im ze np.że jest chory a idzie trenować, on trenuje nawet 6 dni w tygodniu dlatego dla dzieci nigdy nie miał czasu... zima to nawet miesiąc go nie widza czasem :(

Gość gość
Biedne te twoje dzieci. Ojciec debil, matka kretynka...

Proste. Załóż zeszyt i zapisuj każdy dzień odwiedzin a jak je bierze do siebie to dokładnie datę i godzinę i zapisuj wszystko. Jeśli nie wziął dzieci w czasie wyznaczonym przez Ciebie, czy sąd też zapisuj i obok tego powód.

Gość gość
his żal ci d**e sciska bo bo nie mogłas dzisiaj pracowac przy drodze bo trzeba było dziec***ilnowac