Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia_95

Robilam TO z nauczycielka

Polecane posty

Gość karolcia_95

A wiec była to 3 klasa liceum. Zwolniłam się z lekcji WF'u - byłam ubrana na sportowo - wiecie, krótkie spodenki, bluzka z dużym dekoldem. Zapukałam do sali gdzie "okienko" miała nasza młoda nauczycielka od rosyjskiego, zaprosiła mnie do środka. Po tym jak podyktowała mi słówka - od razu widziała, że mam problemy... Zamknęła drzwi do sali i podeszła do mnie... Usiadła obok i zaczęła mnie dotykać delikatnie po włosach... Szeptała mi do ucha, że możemy coś z tym zrobić, tylko jak obiecam, że nikomu tego nie powiem... Szczerze mówiąc, miałam od dawna ochotę na spróbowania jak TO się robi z kobietą, więc zgodziłam się. Było świetnie. Nauczycielka pieściła moją szyję, potem sutki, namiętnie mnie całowała, a potem jej ręka wylądowała w moich majteczkach gdzie stymulowała moją c**eczkę. Po tym jak stałam się bardziej odważna, odwdzięczyłam się jej tym samym. Przeżycie samo w sobie było MEGA, no i... dostałam 5 z tych słówek :). Teraz bardzo często wracam do tej sytuacji i masturbuję się do niej nocami... Są tu jakieś dziewczyny, które miały podobne sytuację z nauczycielkami, czy jestem odosobniona w tym aspekcie?

Gość gość
Cześć, Tak ja miałam kiedyś podobną sytuację z trenerką,podczas gry w siatkówkę zerwało mi się ramiączko u stanika zeszłam na zmianę z parkietu i wtedy trenerka podeszła do mnie i powiedziała że przyszyjemy go w szatni gdzie poprosiła aby zdjąć stanik,wtedy popatrzyła na moje piersi i dotykając ich powiedziała ,,boże ,ale masz jędrne piersi chciałabym takie mieć,, moja reakcja była dość dziwna bo wcale nie uciekłam,stałam jak wryta a ona podając zeszyty stanik stwierdziła że jak będę je często masować to urosną mi jeszcze większe,poczułam się dość dziwnie i po prostu wyszłam ,nikomu o tym nigdy nie wspominałam i jej dotyk mam nadal w pamięci,zawsze na to wspomnienie robi mi się gorąco i czuję podniecenie.wkrótce po tym wyjechałam z rodzicami do innego miasta i kontakt się urwał a teraz myślę że żle zrobiłam że wtedy wyszłam.Chciałabym kiedyś coś podobnego jeszcze raz przeżyć

Gość gość
Wyczuwam PROWOKATORA :p