Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambrozjajej

Blondyni

Polecane posty

Gość ambrozjajej

Jestem dziewczyna i szaleje na pukncie blondynow- blond wlosy kojarza mi sie z seksem,plodnoscia,inteligencja,wyzszoscia, zdecydowaniem i meskoscia. Blondyni o jasnej karnacji i niebieskich oczach kojarza mi sie z wikingami, twardzielami,brutalami,wytrwalymi wojownikami...Slina mi cieknie za kazdym razem jak widze jakiegos blond herosa. Ale niestety takich osob jest malo...Nie w tym jednak rzecz: Zazwyczaj to mezczyzni leca na blond wlosy jak szalency, a ja jestem dziewczyna i rowniez uwazam ten odcien za najseksowniejszy, podniecam sie gdy wyobrazam sobie jakiegos wysokiego blondyna o bok mnie, jeszcze z tym bystrym spojrzeniem niebieskich oczu! :D Czy jest tu ktos moze o tym typie urody? Dodam,ze twarz nie ma znaczenia, bardziej patrze na budowe i wlasnie wlosy oraz oczy,dodam,iz rowniez jestem blondynka. :D I nie, nie jestem zadna materialistka, o gustach sie nie dyskutuje,jedne wola brunetow,drugie blonynow. ;)

Gość ambrozjajej
up

Gość gość
W sumie to mam blond włosy ale To raczej ciemny blond teraz Mam ciemne brwi rzęsy i zarost Nie jestem wysooooki Dziwne że nie patrzysz na rysy twarzy. Czy podobają ci się enerdowskie sportsmenki z blond włosami i silną budową?:D