Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres spoznia mi sie 2tygodnie

Polecane posty

Gość gość

Witam :) strasznie sie boje bo okres spoznia mi sie juz 2 tydzien. Ostatni raz uprawiałam sex na poczatku lipca, ale zawsze sie zabezpieczamy z chlopakiem, nigdy nie robilismy tego bez prezerwatywy. Nigdy nie byłam u ginekologa i boje sie isc a takze boje sie zrobic test, mam dopiero 18 lat. chodze zestresowana i tylko czekam na okres, a nawet brzuch mnie nie boli. W tym miesiacu miałam jeden ciezki tydzien, sprawy osobiste mi sie pokomplikowały i przez tydzien prawie nic nie jadłam i prawie nie spałam. schudłam 5kg. Czy to moze byc przyczyna braku okresu? Czy predzej ciaza?

Gość gość
Chciałam jeszcze dodać ze w poprzednim miesiacu okres miałam tylko 3dni a zazwyczaj mam 6-7

Gość gość
Stres , to moze byc przyczyna , poza tym były upały , więc wszystko mogło się nałozyc. Ale bądż spokojna , zabezpieczaliscie się :) Rozumiem Twój lęk nawet przed zrobieniem testu , to najgorsza chwila ile bedzie kresek :) Kiedys okres zpoźnil mi się miesiac , robiłam trzy testy , bo byłam prawie pewna , ze się pomyliły , ale okres przyszedł :)