Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerf bez matury

Zrobimy wszystko aby PO SLD TR PSL na zawsze wyparowały z sejmu i

Polecane posty

doprowadzimy do tego, że w sejmie Zjednoczona Prawica będzie miała 67%, resztę niech Kukiz podzieli się z Ruchem narodowym. Żadnej lewicy w sejmie.

Gość gość
No dobra, przyłączam się.

Gość gość
Nie żadna zjednoczona prawica albo inne konkretne partie. Po prostu niech każdy głosuje na kogoś kogo jeszcze nigdy w naszej polityce nie było. Żadnych przemalowanych śmieci tworzących nowe partie. Tylko takie ugrupowania które powstały jako alternatywa dla dotychczas okradających nas sku/rwy/syn/ów. A czy to będzie jakaś stronica to sprawa zupełnie nieważna. Rzecz w tym żeby definitywnie przerwać ten marsz do modelu państwa gdzie istnieje tylko skrajne ubóstwo i skrajne bogactwo a obywatel jest tępioną nieposiadającą żadnych praw zarazą.

Gość gość
Popieram

Gość gość
Każdy na kogoś, czyli nikt nie zwycięży. Trzeba głosować na silną formację.

Gość gość
Napewno nikt gorzej niż PO Polski nie zniszczy. Licze, że nikt więcej na nich nie zagłosuje w żadnych wyborach. PiS mam nadzieję będzie starał się naprawić to co utracone i utrudnia życie. Jak będzie się okaże.

Gość gość
A ja pracowałem i z PO i z PIS i nawet jakies zlecenia były z PSL. I w każdej partii są chuje, nie ma znaczenia co to za partia. W PO w strukturach powiatowych uderzające było to ilu z nich to dzieci \PRLowskich znanych lokalnie komunistów plus maksymalnie niedoj****a młodzież i oto cała PO. W PiS trochę nawiedzonych, kilku wszędzie żydów widziało, kilku z poglądami rodem z PRL ale trzeba przyznać, że góra trzymała fason i to byli konkretni kompetentni goście.

Gość gość
Smerf bez matury dziś Ale przy PiSie będzie najlepiej. x Pis już rządził. Gdyby rzeczywiście miał zamiar zmienić ten kraj na taki w którym czulibyśmy się ludźmi a nie śmieciami to przygotowane wcześniej ustawy wprowadziłby w przeciągu kilkunastu pierwszych tygodni rządów i zrobiłby to nawet po trupach peo bo dla człowieka uczciwego nie jest ważne obowiązujące w kraju głupie prawo tylko interes innego uczciwego człowieka. Mądry uczciwy człowiek łamałby konstytucję łamałby zasady łamałby nawet kości stojącym mu na drodze bandytom aby tylko osiągnąć słuszny cel tym bardziej że ten rzekomo uczciwy człowiek MÓGŁ TO ZROBIĆ BO MIAŁ JUŻ WŁADZĘ!!!

Gość gość
Mądry i uczciwy człowiek tuż przed głosowaniem ważnego dla kraju pakietu ustaw wezwałby na salę sejmową straż marszałkowską i wszyscy skorumpowani bandyci zasiadający w sejmowych ławkach wyszliby po chwili w kajdankach i i do końca życia światła słonecznego by nie zobaczyli a mądre i pożyteczne ustawy zostałyby uchwalone.

Gość gość
Naród takiego mądrego i uczciwego człowieka na rękach by nosił i wielbił go jak nikt nikogo dotąd na świecie. Chyba skończyłem.

Gość gość
To że pracownicy najniższego szczebla w partii są zaangażowani w swoja pracę i że mają szczytne cele niczego nie oznacza. Wy możecie się dwoić i troić a i tak góra która dojdzie do władzy nie zrobi niczego co wy byście zrobić chcieli.

Gość gość
Ile juz partii i hybryd partii w polsce rządziło? Ile było obietnic ile nadziei ile wyborów i ile późniejszych rozczarowań? Jak można przez dwadzieścia pięć lat w kółko wybierać tych samych ludzi którzy niczego dla wyborców nigdy nie robią i wciąż twierdzić że tym razem zrobią? Przedtem nie zrobili bo inni przeszkadzali! Pis twierdzi że nie mógł bo peo a peo twierdzi że jej pis bruździ. Wszystkim najbardziej bruździmy my bo oni by woleli żeby władzę mieli daną ot tak po prostu a nie żeby się musieli o nią starać a czasem jeszcze z niej tłumaczyć. Wtedy by nawet nie wyjaśniali że coś im nie wyszło bo ,,tamci'' przeszkodzili tylko by po prostu siedli przy worku z kasą i kradli nie oglądając się na boki żeby zbędnych ruchów spowalniających upychanie kasy nie wykonywać.

Gość gargamel z maturą
oto elektorat pisu- bez matury ;) tak jest was wiecej- ciemnego ludu niż nas-oświeconych ale nic nie zrobicie bo nie macie matury ;p

Gość gość
Smerf bez matury dziś xx a wytłumacz mi 2 pytanie z referendóm zgłoszone przeaz Dude. Mialo być o prywatyzacji lasów a jest o przedsiebirstwi Lasy Państwowe. Czy chcesz aby Przedsiebiorstwo Lasy Państwowe funkcjonowalo w dodtychczasowym systemie? Oto opocje: 1. Mnie sie nie podoba jak funkcjonują Lasy Państwowe bo WYCINAJA lasy i sadzą szkólke sosnową. 2. Jeżeli odpowiemy na TAK to: - Lasy Panstwowe mogą spokojne sprzedać kilka milionów hektarów i nawet jak calkowita powierzchnia bedzie wynosila po sprzedaż 2 hektary to dalej bedą "funkcjonowaly w dotychczasowym systemie. - Lasy Państwowe mogą spokojnie wyciąć wszystko do zera, sprzedać drewno i zacząć sadzić od nowa - też bedą funkcjonowaly w dotychczasowym systemie :-O PYTANIE JEST OBLICZONE NA TEMPEGO JEŁOPA Z ZESPOLEM DOWNA, tak nas postrzega prezydent Duda:-O

Gość gość
Fakt, nie dziwi mnie, ze autor tematu nie ma nawet matury...

Gość asiutka  1999
Co będzie lepiej?. Komu, w jaki sposób zostanie to wprowadzone

Gość gość
jedna słuszna partia rządziła Polską przez 50 lat. Smerfetka nie pamięta tamtych czasów, więc nic dziwnego, że głupoty wypisuje :( W szkole też kłopoty były, więc pewnie z historią też do tyłu, skoro matura nie wyszła Niestety w Polsce takich analfabetów większość, a w demokracji większość ma "rację" :(

Jakoś tam gdzie ja pracuję, nie pytano mnie o maturę. Poza tym dość dobrze czuję się wśród osób z pisu. A dlaczego Kopacz chcę na siłę 6-latki wysyłać do szkoły?

Co PiS chce zrobić? 1. Pomóc Frankowiczom 2. Wiek emerytalny - prawo wyboru 3. Wiek szkolny - prawo wyboru 4. Prywatyzacja Lasów Państwowych ani innego przedsiębiorstwa nie wchodzi w grę 5. Co do matury to myślą poważnie nad jej likwidacją :D

Gość gość
tam gdzie pracujesz matura niepotrzebna, bo lepiej mieć pracownika, który za dużo nie myśli ani do głowy mu nie przyjdzie sprzeciw, albo własne pomysły, kreatywność :D Lepiej mieć takich, wpatrzonych w jedynie słuszne racje wodza, bo nawet jak wódz racji nie ma, to i tak ją ma :D

Gość gość
a jeśli ktoś ma inne zdanie, to go zniszczyć, podłożyć świnie, oszkalować bo najtrudniej udowodnić, że wielbładem się nie jest...

Gość gość
A dlaczego Kopacz chcę na siłę 6-latki wysyłać do szkoły? x Żeby mogły wpłacać składki zusowkie w wieku 24 lat, a nie 25 (teraz się wszyscy uczą na studiach). A to dlatego, abyś mogła mieć wypłacaną tą swoją naciąganą rentę inwalidzką, półgłówku.

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Kwalifikacje potrzebne do zatrudnienia: - małosprytność -fanatyzm -duża skłonność do nienawiści

Gość gość
Miejmy nadzieję że po referendum będzie to dla nas zupełnie nieważne ile tam zarabiasz bo nie z naszych pieniędzy będziesz swoje zarobki otrzymywał. Teraz każda złotówka to za dużo.