Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczytalam watek o zarobkach

Polecane posty

Gość gość

I widzę że w większości te kobiety które zarabiają nieźle robią to kosztem dzieci :( Smutne to i przykre żeby dostawać normalna pensję trzeba zaniedbać rodzinę :(

Gość gość
Bo ludziom kasa przesłania wszystko. Nie potrafią zrezygnować z dobr materialnych, nie chcą żyć trochę skromniej przez 2-3 lata póki dzieci małe i np.wziąć urlop wychowawczy tylko ciągle chcą więcej i wiecej. Nie wiedzą,że pieniądze nie zastąpią matki.

Gość gość
Ludzie zrobią wszystko dla pieniędzy a jak ktoś ma inne poglądy to go wyzywaja od nieudacznikow i kur domowych

Gość gość
Osobiście uważam i przetestowalam to na swojej córeczce ze żadna matka nie pobudzi tak do rozwoju jak wczesny żłobek czy przedszkole. Moja córka do żłobka poszła jak miała 8 miesięcy i nie żałuję.

Gość gość
ja bylam z mama w domu do 6 roku zycia i wiecie co? mialam trudnosci z nawiazywaniem znajomosci i do dzis dnia tak jest...wiec nie gadajcie glupot,ze dziecku jest mama potrzebna a nie inne dzieci.z moja cioteczna siostra jest tak samo.

Gość gość
Ja też poszłam dopiero do zerówki. Również byłam strasznie nieśmiała w kontaktach z rówieśnikami, miałam gorsze poczucie własnej wartości, wstydzilam się wszelkich występów itp. Gorzej też szła mi nauka w szkole. Z perspektywy czasu mam żal do rodzicow, zrobili mi krzywdę tym siedzeniem w domu. Nie zrobiła bym tego samego dziecku.

Gość gość
Bo trzeba wypośrodkować, najlepiej jest jak rodzice mają pracę w godz. 7-15, dziecko idzie rano rozwijać się i bawić z dziećmi, później zabierają po pracy z przedszkola,całe popołudnie mają dla dziecka, mogą wymieniać się w opiece, każe z nich ma także czas dla siebie, tylko zarabia się zazwyczaj g*******e pieniądze.

Gość gość
moj wpis z 8.51 tyle,ze ja zawsze bylam troche roztrzepana,wiec jakies tam znajomosci udalo mi sie w koncu nawiazac,natomiast siostra cioteczna to introwertyczka,wiec domyslacie sie jak wyglada jej zycie teraz.nie ma ani jednej kolezanki.

Gość gość
Jakbym poszla na urlop wychowawczy to po pierwsze nie mialabym co jesc, bo z meza pensjo nie utrzymalibysmy sie. Sama rata hipoteki to 700zl, a moj maz nie zarabia 5tys jak 90% mężów kafeterianek tylko 2500zl. Po drugie po 3latach raczej nie mialabym do czego wracac. Latwo jest oceniac innych. Sama chodzilam do zlobka i nie mam zadnej traumy.

Gość gość
To ile zarabiasz z tą pensjo?