Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plaża naturystów

Polecane posty

Gość gość

Czy koniecznie trzeba mieć idealne ciało by na takie chodzić? A wy jakie macie doświadczenia z takimi plażami?

Gość gość
Zdjąć majtki i iść na plażę

Gość gość
tylko pamiętaj gdzie majtki zostawiasz

Gość gość
Plaze naturystow sa dla wszystkich, ni tylko dla tych z idealna figura.

Gość gość
Ja nie widziałem aby któraś z naturystyek była za gruba lub miała nieładne piersi , a przecież w takie miejsca przychodzą kobiety w różnym wieku.

Gość gość
chyba tak

Gość gość
Na plaże przychodza różne osoby,grube,chude stare,młodsze a nawet raz widziałem faceta z jedną noga co nie było widokiem miłym.

Gość gość
Polecam. Bardzo ładnie można opalić ciało. Warto się wybrać na nagą plaże,plywa sie bardzo przyjemnie.

Gość gość
gość 2015.08.22 Jezeli trzeba by bylo miec idealne cialo zeby chodzic na nagiej plaze to 80 % ludzi by nie chodzilo :) Kazdy ma jakies kompleksy :) choc oczywiscie zdarzaja sie tam kobiety z idealnym cialem albo mezczyzni , ale to maly procent pozatym dla kazdego idealne cialo jest inne :)

Gość 48yo
"Wśród nagich nikt nie jest nagi", na plaże naturystów chodzą ludzie w różnym wieku i rozmiarze, często są tam całe kilkupokoleniowe rodziny i grupy przyjaciół, jeśli masz poczucie wstydu, wybierz miejsce oddalone od innych lub rozłóż parawan. Po kilku dniach poczucie wstydu minie gdy zauważysz, że niewiele osób zwraca na Ciebie uwagę. Prawdę mówiąc na plażach naturystycznych jest dużo kulturalniej niż na tekstylnych no i zwykle dużo luźniej.

Gość gość
48yo dziś roznie bywa , sa niestety plaze gdzie przychodza podgladacze , masturbujacy sie , albo faceci ktorzy chwala sie tym ze maja ponad przecietnego penisa

Gość gość
StrażakSam - wczoraj : jeśli nie byłeś nigdy na plaży naturystów to nie pojmiesz idei naturyzmu. Nago jest wygodniej: na słońcu nic ci się nie kisi pod strojem, pływanie nago jest cudowne, po wyjściu z wody nie masz ociekającego wodą kostiumu kąpielowego i co najważniejsze dla niektórych: nie ma białych śladów bez opalenizny !!! Dziwne to jest ale nago osoby są wobec siebie przyjaźniej nastawione. Mało jest też buractwa na nagich plażach, np. palacze z reguły odejdą kawałek by nie przeszkadzać niepalącym co raczej rzadko spotykane na plażach tekstylnych. No i więcej przestrzeni a nie koc przy kocu. Wierz mi, że całkowita nagość nie będzie podniecająca bardziej niż letnie spacerowiczki w centrum miasta - dla mnie czasami kobieta na nagiej plaży jest bardziej interesująca gdy się ubierze wychodząc z niej. Mimo, że wcześniej ją było widać całkowicie nagą na plaży. Popieram wypowiedz w 100% 48yo, widać, że bywa/ją na prawdziwych plażach N :) gość wczoraj - podaj przykłady takich plaż i dni tygodnia kiedy takie sytuacje mają miejsce.

Gość Robaczki
Byliśmy w zeszłym roku w Piaskach i co jakiś czas podglądał nas samotny gość .Fiutka miał dużego jakby miał czym chwalić. Ma plaży naturystów wszyscy są tacy sami chudzi , grubi to po prostu jest filozofia życia. Pozdrawiamy Para z Częstochowy.

Gość gość
Para z zawiercia opalamy się w Łebie polecamy

Gość 48yo
Podglądacze mnie nie interesują, walikonie też, mam ich w... z resztą moja żona też nie zwraca na nich uwagi - z reguły nie są atrakcyjni a jeśli ktoś chce się pochwalić to niech się chwali. Nie jesteśmy pruderyjni i lubimy plażę w Lubiewie, są tam i nudyści i tekstylni i spacerowicze, nam to nie przeszkadza, nie jesteśmy wstydliwi, jak mają taką potrzebę niech się gapią, my też lubimy oglądać ładne ciała. Plażowanie nago jest jedynym sensownym rozwiązaniem, nic nie krępuje, nie uwiera a pływanie nago jest rzeczywiście super.