Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc1110

Problem z dziewczyna.Pomocy!!!!

Polecane posty

Opowiem w skrocie moja historie. Byłem z kolegami i paroma kolezankami na dworze. niektorzy pili alko, ja aby 2 piwka. Wszystko było wporzadku. chciałem juz z kumplem isc wiec zegnalismy sie ze wszystkimi, podeszłem do kumpeli uscisłem jej dłon i odruchowo pozegnałem sie z nia buziakiem w polik, u mnie to raczej przyzwyczajenie pozniewaz bardzo czesto sie tak witam czy zegnam z kumpelami czy rodzina. reakcja kumpeli była taka ze sie zaczeła smiac w sensie pozytywnym (nie wysmiała mnie negatywnie). dodam ze mam dziewczyne ktora zawsze jest zazdrosna o to ze sie tak z kims witam czy zegnam . jak jej wytłumaczyc ze to taki odr*****myslicie ze zrobiłem cos złego wobec niej? czy Reakcja kolezanki to dobry znak czy lepiej jakby w pysk mnie szczeliła za to?. sam nie wiem jak mogłem odruchowo tak zrobic ale zrobiłem. jak mam dziewczynie wytłumaczyc ze ma przestac byc zazdrosna o takie bzdury ? Pomozcie ! bo juz rady nie daje

Dodam ze kocham ja bardzo i nie zdradziłbym jej nawet po pijaku a sytuaje tego typu to przyzwyczajenie a akurat padło na kumpele

Gość gość
jeszcze dziecko jestes

czemu niby dziecko? znajomi mowia mi ze to ona sie zachowuje dziecinnie i nie rozumie takich sytuacji i zachowuje sie jakbym nie wiem co zrobił z tymi kolezankami

Gość gość
ta a jak cmokasz kumpli to dziewczyna nie jest zazdrosna?

nie witam sie tak z kumplami no bo jak kumplem z kumplem moze. tak samo z wujami tez usciskiem dłoni z ciotkami w ten sposob. nie rozumiem czemu sie tak denerwujesz. domyslam sie ze jestes kobieta. tylko boli mnie to ze jakos ona sie tak wita ze swoimi kolegami i ja nic nie mowie jej bo wiem ze to tylko polik a jej usta naleza do mnie jak cala reszta

po za tym napisałem tu by prosic o rade a nie byc wytykanym palcami. opisałem sytuacje zadałem kilka pytan na ktore chciałbym odpowiedzi a nie byc ocenianym

twoja dziewczyna przesadza. przeciez nie przelizales sie z ta kumpela, fakt taki odruch to nie jest nic dziwnego ale nie tez fajnego . bardziej bym sie martwiła co se kumpela pomysli niz dziewczyna bo ona zabronic ci nie moze takich rzeczy , a kumpela pewno bardzo zdziwiona . ale nie przejmuj sie. nie masz czym . martwic bys sie mogl wtedy gdybys przekroczyl granice i zrobil cos głupiego gorszego