Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gg1542

Chłopaki co myślicie o doczepianych włosach na klipsy u dziewczyn?

Polecane posty

Gość gg1542

Podoba wam sie jakas dziewcxyna, ma piekne dlugie wlosy, wyglada jak aniol wplatacie swoje rece w jej czupryne a tam zonk dopinki. Jaka jest wasza reakcja w takiej sytuacji i jak zostaje przsz was odebrana ta dziewczyna? Przeszkadza wam to?

Gość gość
Ja nie patrze na włosy tylko między nogi :) To jest bardziej interesujące.

Gość gość
takie włosy mają k****iszcza,zwłaszcza te stare rapszle łysiejące którym już pysk się nie domyka z "przepracowania"

Gość gość
mnie nie przeszkadzałoby pod warunkiem ze byłaby cała dobrze zrobiona doceniam dobrze zrobione dziewczyny

Gość gg1542
Wlasnie ze nie mam kolezanke ktora ma 24ry lata jest ładna szczupla i sobie doczepia caly czas. Takze stare raszple nie doczepiaja bo nie maja do czego. :)

Gość gg1542
Wlasnie ze nie mam kolezanke ktora ma 24ry lata jest ładna szczupla i sobie doczepia caly czas. Takze stare raszple nie doczepiaja bo nie maja do czego. :)

Gość gość
A jak rozbierzesz wieczorem doczepiane wlosy, push up, obcasy, zmyjesz makijaż i wyciągniesz sztuczną szczękę to jak myślisz, podobasz sie facetom?

Gość gość
Kobiety bez dodatków, makijażu itp. wyglądają gorzej niż zapijaczony żul facet więc nie mogą na nie pasować takie rzeczy u kobiet.

Gość gość
"Kobiety bez dodatków, makijażu itp. wyglądają gorzej niż zapijaczony żul " X Chyba twoja :D