Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytrysk kobiecy tylko aż 1% doswiadcza? czy to wina slabych mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
Mógłbyś niektóre walić 2godz, a i tak by orgazmu nie miały. - co innego, gdyby w łóżku byłby z nią np. Liam Hemsworth, wtedy Twoja partnerka dostałaby pierwszego orgazmu po 5 minutach a następne 5 w ciągu 30 minut :)

Gość gość
dobrze że takich idiotek jak autorka jest tylko 1% :-D

Gość gość
nie wiem co ci zrobili w dzieciństwie ale natura urządziła to tak, ze facet tryska a nie baba i to nie z powodu swojej złośliwości. co jeszcze wymyślicie? że prawdziwy facet ma wykałaczke zamiast siusiaka a jądra to wystające jajniki?

Gość gość
17:47 przykro mi ale nie miałabys żadnego orgazmu. Liamowi by nawet nie stanął na widok takiej polskiej wywłoki jak ty

Gość gość
Nie wiecie, że faceci, którzy lubią anal to geje? Oczywiście, że tak. Oni lubią w dupę ale są z kobietami, bo nie przyznają się do swojej orientacji. Mało tego oni jeszcze najeżdżają na wszystkich gejów, nie tolerują ich ale to tylko, żeby nikt ich nie podejrzewał, że są homo.

Gość gość
Każdy facet, który pcha w o***t to gej, homoseksualiści właśnie tak się kochają.

Gość gość
już sie można dowiedzieć z artykułów "naukowych" że peesda i penis to w zasadzie to samo bo sie składają z podobnych tkanek. no koorfa pieta i doopa też sie składają z podobnych tkanek ale jakos bym ich nie zamienił miejscami

Gość gość
17:51 Obawiam się, że byłoby inaczej :) poza tym to tylko prosty przykład jak działa podniecenie kobiety. Polskie spaśluchy nas nie podniecają...

Gość gość
was czyli kogo? kobiet czyli 1% osobników płci żeńskiej, które mylnie sie z anie uważają? weź skończ piertolic bo jestem wyczulony na wciskanie ciemnoty i sie moge zrobić agresywny za chwile

Gość gość
17:58 jest taka zasada. Każdy obraca się w swoim towarzystwie. Jestes oblesna i tłusta to tylko tacy faceci ci się trafiają :-) zgrabne i mądre kobiety mają też takich facetow :-)

Gość gość
jak nie miałas wytrysku to nie jesteś kobietą ewentualnie twój partner nie jest facetem. co to ma kooorfa być? długo na tym mysleliście? to nastepnym razem pomyślcie kooorfa troche dłużej bo jak we wszystkim wykazujecie taki brak zaangazowania umysłowego to niebawem zginiecie

Gość gość
jest tam gdzieś w pobliżu ta piertolona chazarska lesba z tv? bo to wyglądana jej mózgotrysk jak ona kooorfa sie wabi?

Gość gość
coś wam wytłumacze. to jeszcze nie jest finisz. długa droga przed wami. a jeżeli ktos wam powiedział że sukces już jest blisko i w związku z tym możecie partolić robote to znaczy, że was też chce spuścić w kiblu. panimajesz?

Gość gość
będziecie pływać w zgrabnym wirze zgodnie z kierunkiem siły koriolisa. moze i na wierzchu ale i tak skończycie w kanale. czy to tak trudno ogarnąć? albo zmienicie strony za wczasu sami albo ktoś to zrobi za was:)

Gość gość
kobieta ma depresje bo baterie jej padły w wibr a pies brzydzi się już lizac jej zagrzybiałej c**y

Gość gość
18:02 spaśluchy nie są złe, jest za co złapać etc. Tylko panowie, trochę więcej dbałości o partnerkę. Seks to nie tylko pchanie 2 godziny...

Gość gość
A Ty autorko zaliczasz się do tego 1%? Miałaś?

Gość gość on 41 lat
niektóre kobiety mają wytrysk, inne krzyczą na całą dzielnice a inne kopią nogami a jeszcze inne wszystko razem :-D ja tylko u jednej kobiety spowodowałem wytrysk o którym wiem bo ja sie nie spuściłem a prześcieradlo bylo mokre po dużej ilości śluzu :) Orgazm można też pozanć po tym że jak facetowi jeszcze stoi w tzipce to tzipka go wypycha, autantycznie, trzeba tylko leżeć i czekać a stojący fiut zostanie wypchnięty razem ze spermą :-D ciekawy jestem czy ktoś wam tu pisał takie spostrzeżenia :-D