Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaaaaa

Czy mogę być w ciąży jeśli kochałam się z chłopakiem w 26 dniu cyklu z gumką?

Polecane posty

Gość Polaaaaa

Proszę, pomóżcie. Wiem, że w internecie dużo pisze na ten temat, ale chciałabym porady konkretnie odnośnie mojej sytuacji. Kochałam się z chłopakiem w 26 dni cyklu (zazwyczaj okres dostaję co 30 dni, ale ostatnio dostałam 28 dnia cyklu), użyliśmy prezerwatywy, wydaje nam się, że nie pękła. Dzisiaj mam 28 dzień cyklu, bolą mnie piersi i brzuch. Na test i tak za wcześnie. Już sama nie wiem czy to możliwe, żebym była w ciąży i po dwóch dniach miała jakiekolwiek objawy? Bo czytałam, że to objawy i przed okresem i jak się jest w ciąży. Proszę o odpowiedź! Dodam, że już kiedyś z takiego stresu, że niby jestem w ciąży, okres spóźniał mi się 10 dni, dopiero jak zrobiłam test i wyszedł negatywny dostałam okres...

Gość gość
nikt ci nie odpowie precyzyjnie, bo gumki nie widzieliśmy :) Jak cię ma to dręczyć zrób test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle w temacie

Gość Polaaaa
No ale teoretycznie 26 dzień cyklu to moment w którym nie jestem płodna. A jednak użyliśmy prezerwatywy i mój chłopak twierdzi, że wyszedł ze mnie wtedy kiedy powinien... więc jak myślisz?

Gość gość
Ruchoaś ty ,a nie osoby na forum.To ty powinnaś nam powiedzieć jak było przyjemnie i czy zaciążyłaś.Pisz ze zrozumieniem!