Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam kolegę, którego dziewczyna mnie nie trawi

Polecane posty

Gość gość

Mam kumpla od lat, on ma dziewczynę, ja jestem wolna. Był okres dawno temu kiedy nas nieco do siebie ciągnęło, ale teraz to czysto koleżeńskie relacje. Mamy wspólnych znajomych, znają się nasze rodziny. Jego dziewczyna od początku miała do mnie dystans, mówiła mi na Pani, nie chciała przyjmować zaproszenia np. na grilla do mnie - zawsze zapraszałam ich we dwoje oczywiście. Jak byliśmy w większym gronie cały czas pilnowała "swojego" mimo, że ja mało z nim rozmawiałam i zawsze siedziałam dalej... Dziewczyna od jakiegoś czasu szuka pracy, ale z tego co wiem siedzi na necie i wypisuje z psiapsiółami. Pojawiła się okazja by pomóc znaleźć jej płatne zlecenie w zawodzie ze stawką 30 zł za godzinę. Zaproponowałam i co nie przyjęła i jeszcze obrażona. Skończyło się na tym, że wczoraj ona, moi znajomi byli na ognisku, o którym ja nie wiedziałam. Było to w takim specjalnym miejscu na ognisku pod zadaszeniem, a ja zjawiłam się tam przypadkiem - z kim innym byłam na spacerze. Widzę ich, resztę paczki, a Ci zaskoczenie, że ja o niczym nie wiedziałam :(. Dziwnie mi z tym, bo nigdy nikomu nie wchodziłam z butami w związek, a tu nie wiadomo kto co nagadał.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować