Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka antylewacka

Homoseksualizm i transseksualizm to choroba!!!!

Polecane posty

Mężczyzna ma być mężczyzna, a nie spedalonym kastratem. A kobieta ma być kobietą, zaś normalny związek to mężczyzna i kobieta, a nie że dwaj faceci się razem masturbują. Ile razy trzeba ludziom powtarzać, że homo to jest CHOROBA i ZBOCZENIE, które trzeba przymusowo leczyć!! Kiedyś takich zboków palono na stosie, a teraz według lewactwa, to jest k***a normalne!! Ja Wam k***a pokażę normalność!! 11 listopada tęcza ma zostać podpalona i koniec, będę kibicowała chłopakom jak niszczą to kolorowe g****o !!

Gość gość
No ale na to nie ma lekarstwa, to jak chcesz leczyć?

Gość gość
Kiedyś takich zboków palono na stosie x W Polsce homoseksualizm nigdy nie był karany ani tępiony, za czasów Piastów, Jagiellonów, Piłsudskiego i innych, wiedziałas o tym ? Polska to jeden z najbardziej tolerancyjnych krajów na swiecie.

Jakie leki? Przymusowa terapia.

gość dziś ----- Chodzi mi o inne kraje Europy, które kiedyś były normalne, poza tym za czasów Jagiellonów i Piastów, tacy zboczeńy w ogóle nie istnieli, albo siedzieli cicho w swoich domach, a teraz ten syf wychodzi na ulice z tymi kolorowymi flagami, ohyda.

Gość gość
Chcesz dyskryminowac chorych? Poza tym płeć nie jest czym oczywistym, można mieć zaburzenia hormonalne, chromosomalne, psychiczne. Jeśli dajmy na to jakąś kobieta ma wyższy poziom testosteronu lub doszło do dominacji tego hormonu z życiu płodowym to nie będzie typowa kobieta. Albo jak ktoś ma chromosom XXY. Albo jak chłopczyk jest zdominowany przez matkę która mu zabrania roznych męskich zabaw

Gość gość
Jakie leki? Przymusowa terapia x nie ma żadnej terapii bo takie nie istnieją, niektóre oszołomy próbują ''leczyć'' ale z miernym skutkiem, teraz w USA ludzie którzy prowadzili kliniki ''leczące'' z homoseksualizmu przepraszają za to co robili, ososby rzekomo ''wyleczone'' twierdzą ze zostaly poddane praniu mozgu i po latach znow są homo. Wsrod zwierząt tez są homo, zwlaszcza wsrod szympansów wiekszosc jest biseksualnych tak jak ludzie. Co wiecej zostalo dowiedzione naukowo, ze osoby anty homo, są najczesciej ukrytymi kryptogejami i kryptolesbijkami, podswiadomie atakują by nie dopuscic mysli ze ich samych pociąga ta sama plec. Zresztą tlumaczenie debilce jak ty nie ma sensu, kundle szczekają karawana jedzie dalej :)

Gość gość
to jest choroba która jak zaraza rozprzestrzenia się nawet w takich krajach gdzie by nigdy nie pomyślano !

Gość gość
trzeba likwidowac taką patologie

Gość gość
trzeba likwidowac taką patologie x przestań pisać sama ze sobą schizofreniczko :D

"Albo jak chłopczyk jest zdominowany przez matkę która mu zabrania roznych męskich zabaw" ----------- To co to za matka? Chce zniszczyć chłopaka, później sobie w życiu nie poradzi. Nic dziwnego, że faceci to teraz takie ciapy życiowe.

Gość Mentoss99
Twoje pojecie na temat orientacji seksualnej jest zerowe,tego nie da sie wyleczyc.Orientacja udowodniono ,ze ksztaltuje sie juz podczas zycia plodowego."leczenie" to tylko propaganda takich pseudo prawicowych osob jak ty ,ktorzy gowno wiedza,gowno widzieli i chca sie na kims wyzyc

Gość gość
wszyscy homosie, których znam osobiście mieli problem z banią, a przyczynami były głownie wychowanie, nikt się nie rodzi z chorobą psychiczną

A tak w ogóle to gdzieś czytałam, że homoseksualizm to zapowiedź upadku cywilizacji. Chcecie tego? Proszę bardzo, będziecie żarli gruz i g****o psie, bo takie będzie Wasz marny "tęczowy" koniec lewaki. Tak, tak do Was mówie geje p********e!!!!!

Gość gość
Idź się lecz psychopatko

Gość gość
Za moich czasów, pedalstwo było tępione, a teraz jest promowane w mediach.:o

Gość gość
Ja jestem homoseksualny i myslisz,ze ja sobie orientacje wybralem?To moja wina,ze mezczyzni pociagaja mnie od kobiet?Chetnie chcialbym byc hetero ,miec rodzine,dzieci ale k***a nie moge .Postawcie sie na moim miejscu a nie p*********e o szkodliwosci homo

" gość dziś Za moich czasów, pedalstwo było tępione, a teraz jest promowane w mediach." ------ Dokładnie, wszędzie tylko te pedały i transi, chorzy ludzie i tylko seks i seks, a później rodzicie płaczą, że ich dzieci były przyłapane na masturbacji, no przepraszam bardzo, ale jak ja byłam dzieckiem, to ani w życiu się nie masturbowałam.

Gość gość
Bo nie masz lechtaczki

pani Bogaczka_ dziś --------- A TY wiesz coś na temat tego, TWÓJ mózg to wyprane, lewackie g****o ! Gorszej idiotki nie widziałam tutaj k****.

Gość gość
To wedlug ciebie masturbuja sie tylko homo?Ale jestes ciemna jak noc.

Gość gość
Mylisz zaburzenia orientacji plciowej z nadmiernym popędem seksualnym.

Kiedyś takich zboków palono na stosie, x KIEDY, bo ja jedyne co pamiętam z historii Europy to gazowanie homo przez SOCJALISTĘ, czyli levaqa Hitlera.

Pani Bogaczka to tępa lewaczka i ma riposty jak g****o !!

Gość Autorkopseudoprawicowa
Ty jesteś bardziej toksyczna niż homo i trans razem wzięci.Polska pod tym względem to ciemnogród.

"Albo jak chłopczyk jest zdominowany przez matkę która mu zabrania roznych męskich zabaw" ----------- To co to za matka? Chce zniszczyć chłopaka, później sobie w życiu nie poradzi. Nic dziwnego, że faceci to teraz takie ciapy życiowe. x ja czytałam raczej o tym, że taki chłopiec potem chce rżnąć matkę, ale masz rację, nie powinno się wychowywać genderem:D

Gość gość
Zadalem ci pytanie autorko.CZY TO MOJA WINA,ZE JESTEM HOMOSEKSUALNY?Mnie tez bedziesz tepic bo mam takie upodobania a nie inne??Myslisz,ze ja lubie byc gejem?Po prostu mezczyzni podniecaja mnie bardziej od kobiet i tego nie moge zmienic,a chcialbym.Daczego wyzywasz sie na takich jak ja?Co ja ci takiego robie tym,ze taki sie urodzilem?

Gość gość
A co ma gender do jakiejś nadopiekunczej mamusi która lata za synalkiem z szaliczkiem i syropkiem?

brokeninside87 ----- No właśnie! Gender to zło! Pedały a nie faceci! Kobiety muszą sobie same radzić, bo te pedały siedzą i walą konia, a kto wie, czy któryś z mężów tych biednych kobiet nie jest kryptogejem, tylko się boi leczenia i zgnojenia przez żonę, dlatego się nie chce przyznać.