Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka antylewacka

Homoseksualizm i transseksualizm to choroba!!!!

Polecane posty

Gość gość
Zadalem ci pytanie autorko i inni.Czy to moja wina,ze jestem gejem?Nie rozumiecie tego,ze to rzecz ktorej nie da sie zmienic?Chcialbym byc hetero,ale k***a nie moge bo po prostu mezczyzni bardziej podniecaja mnie niz kobiety.Mam k***a dziewczyne ale co z tego,kocham ja ale jak przyjaciolka,przez takie osoby jak ty musze sie ukrywac bo by mnie wyklneli....

Gość Matisu9
a ta dalej z tym leczeniem.nie rozumiesz,ze na to nie ma leczenia? japierdziele ...

Gość gość
Pedalstwo było tępione nawet za komuny (vide akcja „Hiacynt”).

Gość gość
Gość, nie jesteś winna swojej choroby, ale TO JEST CHOROBA i mozna ją leczyć, poczytaj o Mszach Św o uzdrowienie, ludzie z homo zostają uzdrowieni

o Boże, jesteście w stanie oddać życie za tych homo, a jak napisze się o aseksualizmie to wszyscy są za terapią, i to dlaczego??????? z dwóch powodów, po 1 lewactwo nie dorwało się jeszcze do promowania tego, więc aseksualizm nie jest trendy dla motłochu, a po drugie Waszym jedynym, maso, celem, jest sługusowanie seksualne partnerowi.

?Chcialbym byc hetero,ale k***a nie moge bo po prostu mezczyzni bardziej podniecaja mnie niz kobiety.Mam k***a dziewczyne ale co z tego,kocham ja ale jak przyjaciolka,przez takie osoby jak ty musze sie ukrywac bo by mnie wyklneli.... x idź do seksuologa, jesteś jakiś zwichrowany.

Gość Matisu9
Hehe a myślałam,że już nie ma takich osób które wierzą,że homoseksualizm to wynik szatana ;) Kościół mówi wiele rzeczy.Już raz powiedział ,że prezerwatywa to grzech i mamy teraz kilka razy więcej aids niż byśmy mieli.brawo

,że prezerwatywa to grzech i mamy teraz kilka razy więcej aids niż byśmy mieli.brawo x pytanie na inteligencję. aids rozprzestrzenia się od: a) braku prezerwatyw b) szerzącego się k******a?

Gość gość
Każdy wierzy w co chce, skoro osobiście słyszałam o uzdrowieniach z homo to w to wierzę. Trzeba przyznać, że to jest choroba, a nie udawać hetero i niszczyć życie dziewczynie. Kiedyś słyszałam wypowiedź dziewczyny jak ojciec źle traktował matkę i ją, w końcu się wyprowadził i zamieszkał z facetem, uważasz, że to jest lepsze?

Gość gość
Grzechem jest rozwiązłość seksualna, a jest grzechem, bo przynosi tragiczne skutki, choroby, samotne macierzyństwo, złą opinię... trzeba dużo dojrzałości, żeby zrozumieć, dlaczego seks przedmałżeński jest grzechem.

Gość gość
Brokenside to ja już wole mieć dziewczyne z ktora nie bede do konca seksualnie spelniony niz powiedziec rodzinie ze jestem gejem.Nie wyobrazam sobie tego,juz wole udawac do konca zycia ...i to dzieki tej polskiej "tolerancji"

gość dziś Brokenside to ja już wole mieć dziewczyne z ktora nie bede do konca seksualnie spelniony niz powiedziec rodzinie ze jestem gejem.Nie wyobrazam sobie tego,juz wole udawac do konca zycia ...i to dzieki tej polskiej "tolerancji" x :D idź do specjalisty, masz namieszane w głowie i skrzywiony obraz innych

Gość Matisu9
I to i to?

Grzechem jest rozwiązłość seksualna, x ale lewaki chcą się kórvić na potęgę, więc to wina Kościoła, że to grzech.

Gość gość
Dlaczego mam isc do specjalisty?Myslisz,ze to fajnie zyc jak cala rodzina bedzie cie uwazac za "odmienca" z powodu tego ze wole chlopcow bardziej?Myslisz,ze to fajnie bedzie widziec rozczarowanie matki w oczach ktora marzy o tym,ze kiedys przyjde z wnukami?To fajnie widziec smiech ludzi? To ja juz wole udawac hetero.Nie zostawilbym dziewczyny po slubie i z dzieckiem.Nie jestem swinia.

Gość gość
Zal dupe sciska Broken? Seks jest naturalna,.fizjologiczna czynnoscia którego brak powoduje agresję i zaburzenia psychiczne

Gość gość
homo nie ma co leczyc. Trzeba to usypiac

Dlaczego mam isc do specjalisty?Myslisz,ze to fajnie zyc jak cala rodzina bedzie cie uwazac za "odmienca" z powodu tego ze wole chlopcow bardziej? x nie, dlatego specjalista powinien Ci pomóc dogadać się z rodziną, żebyś przestał rozciągać jej wady na cały naród itd. x Myslisz,ze to fajnie bedzie widziec rozczarowanie matki w oczach ktora marzy o tym,ze kiedys przyjde z wnukami?To fajnie widziec smiech ludzi? x nie będziesz się na tym skupiał, gdy będziesz bardziej pewny siebie, radzę nabyć samoakceptacji, tacy bez samoakceptacji lądują na paradach pajacowania x To ja juz wole udawac hetero.Nie zostawilbym dziewczyny po slubie i z dzieckiem.Nie jestem swinia. x :D tak, i ciekawe jak Ci do tej dziewczyny penis stanął.

Zal d**e sciska Broken? Seks jest naturalna,.fizjologiczna czynnoscia którego brak powoduje agresję i zaburzenia psychiczne x tak, zdechnę na aids, ale bez agresji!:D:D:D

Gość gość
Możesz promować swój aseksualizm nikt ci nie broni. Pod tęczą znajdzie się miejsce dla ciebie

jeszcze na łeb nie upadłam, żeby jak śmieci lewackie wywlekać po dzivkarsku swoją intymność i gwałcić pajacowaniem społeczeństwo, nazywając kurestvo światopoglądowe odmiennością:D

Gość gość
Penis staje,uwierz mi.Juz kilka razy uprawialem seks z moja dziewczyna,nie jest to moze to ,czego naprawde oczekuje od seksu,ale lepsze i to .A moze jestem bi z wiekszym popedem do mezczyzn?

Gość gość
Kolejna ktora myli tolerancje dla zaburzen tozsamosci plciowej z proskumityzmem. Bardzo dużo par żyje w stalych zwiazkach opartych na czymś wiecej niz dymanie

Gość gość
Ja chyba zacznę promować heteroseksualizm bo mam już dość tych swietych dziewic które się wywyzszaja tylko dlatego że nigdy nie miały orgazmu nawet z palcem

Gość gość
Sex= gwałt wg swietej Broken