Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oduvekznamsvojpravac

Ostrzeżenie dla dziewczyn

Polecane posty

Gość oduvekznamsvojpravac

które idą w tym roku na pierwszy rok studiów.Mój apel jest adresowany do tych ułożonych,spokojnych,w miarę szanujących się.Czego dotyczy?Mianowicie tego,żebyście uważały na siebie.A dokładniej na towarzystwo w jakim się obracacie .Zapewne część z was myśli ,że fajnie będzie się wyprowadzić jak najdalej od domu i żyć po swojemu daleko od rodziców.Z pewnością to też jest prawda,jednak pamiętajcie,żeby obracać się w odpowiednim towarzystwie.Jeśli jesteś dziewczyną skromną,spokojną ,to musisz uważać na siebie ,ponieważ na każdym kroku czają się zagrożenia...Alkohol,narkotyki,tzw. bad-boye na studiach,którym znudziły się puszczalskie dziewczyny i szukają sobie porządnej po to,żeby na początku wkręcać im że się zmienią tylko po to,żeby je zaliczyć a później zdegenerować.Nie wiem ,po co to robią,ale tak jest.Piszę to,ponieważ sam jestem studentem i widziałem kilka dziewczyn,które ze spokojnych łagodnych zmieniały się w dziewczyny ćpająco-alkoholizujące się ...One zmieniały się na moich oczach.Skąd to wiem?Niestety sam obracałem się w takim towarzystwie,jednak się z tego otrząsnąłem .Chciałem też otworzyć oczy jednej dziewczynie,ale kiedy moja była ekipa urządziła sobie z mojej głowy piłkę do nogi,odpuściłem.Szkoda mi takich dziewczyn i słabo jest patrzeć na przemiany,które w nich następują na gorsze.Często bywa tak,że takie dziewczyny później żałują tego,jak bardzo na gorsze się zmieniły,jednak nic czasu już nie cofnie...Mają wyrzuty sumienia,źle się z tym czują i nawet jeśli próbują być takie jak przed rozpoczęciem studiowania,to jednak już nic nie jest w stanie przywrócić ich do stanu poprzedniego.Dlatego ostrzegam was,normalne dziewczyny idące w tym roku na studia,żebyście omijały zdegenerowane towarzystwo z daleka,nawet jeśli wydaje się wam ono w jakimś sensie atrakcyjne. Wasz starszy kolega

Gość gość
masz rację.

Gość gość
dokładnie.