Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość remoooooncik

Co myslicie o zachowaniu tesciow???

Polecane posty

Gość remoooooncik

Hej, przyjechali do nas na dwa tygodnie moi tesciowie bo za miesiac mam rodzic i chcieli nam troche pomoc w malowaniu pokoju itd. Nasz domek jest malutki bo 80 m z czego najwiekszy pokoj na dole wlasnie jeszcze nie skonczony i troche ciasno. mamy psa i kota. no wiec tesc juz kilka razy wyrazal swoje zdanie na ten temat tego, ze a to pies smierdzi a to kot lazi pod nogami i ze go to wkurza. Ja uwazam ze to przesada, w koncu to oni sa w gosciach a zwierzeta mieszkaja u siebie. Drugi problem to to, ze w ciagu tygodnia wypili w dwojke prawie dwie skrzynki piwa, jak sie skonczyla pierwsza i kazali mezowi kupic druga (bo pomagaja i musza sie napic) to powiedzialam mezowi, ze uwazam ze to przesada. absolutnie nie sa alkoholikami, sa po studiach i ludzie na poziomie ale bardzo roszczeniowi. Jak mozna tak oficjalnie sie domagac zeby ktos ci cos kupowal? w koncu nie prosilismy ani slowem o pomoc w malowaniu ale sami sie zaoferowali ze przyjada. kolejna rzecz zelazko. Nie uzywamy z mezem zelazka zbyt czesto, poza tym jestesmy pol roku po przeprowadzce i zelazko jest gdzies w garazu lub na strychu. do urodzenia sie malego zostalo nieduzo czasu, jego pokoj jeszcze nie jest gotowy a dzis najwiekszym problemem bylo to, ze tesciowa musiala wyprasowac sobie koszulke, ktora notabene nie byla w o ogole pognieciona. Kazala szukac mojemu mezowi zelazka za wszelka cene a tesc w tle flugal, ze jak tak moze byc ze nie mamy zelazka w pogotowiu i ze nie bedzie chodzil w pogniecionej koszuli. czy ja przesadzam bo jestem baba w ciazy czy to oni przesadzaja??? dzieki za opinie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować