Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LisekLasek

Administracja czy terapia pedagogiczna

Polecane posty

Gość LisekLasek

Jaki kierunek? Studia podyplomowe

Gość gość
pomóżcie :)

Gość gość
no wiesz, to trochę rozbieżne kierunki kto ma wiedzieć lepiej do Ciebie co jest Ci bliższe... a tak naprawdę studia podyplomowe to właściwie tylko papier potrzebny do pracy, więc sama zdecyduj który Ci się bardziej przyda

Gość gość
Jedni maja sexik w oprawie na codzien od najmlodszych lat i uchodzenie za cnotliwe, wykorzystywane, drudzy sa prawiczkami w poznym wieku z metką myślący o jednym, wykorzystywacz. Jedni mają sexzabawy z kreatywnymi sponsorami na codzień, sexik w oprawie z romantycznymi cwaniaczkami i uchodzenie za cnotliwe szukające tego jedynego, drudzy mają brak spełnienia milosnego, syndrom braku inicjacji seksualnej w poznym wieku i metke myslacego o jednym.

Gość gość
Konczyłam głównie pedagogikę i psychologię. Albo pójdę w jednym kierunku albo zrobię inny, dodatkowy kierunek. I tak się zastanawiam...

Gość gość
Nie mam pracy... Ale mam pieniądze na studia podyplomowe... aby poprawić swoją sytuację

Gość gość
I sama nie wiem co będzie lepsze...

Gość gość
Na razie siedzę za granicą...

Gość gość
co wy na to?

Gość gość
Podyplomówkę robisz, jak masz robotę i jest Ci ona do niej potrzebna, co już napisano wczoraj .

Gość gość
a co wczesniej studiowałas? Bo na podyplomówke to się idzie raczej pod kątem wykonywanego obecnie zawodu. Ja kończyłam podpylomowe na Ignatianum w Krakowie, a jestem po pedagogice . maja swietnych wykładowców i organizacje jest niezła w pokonaniu do innych uczelni http://www.ignatianum.edu.pl

Gość Arvena

No właśnie, studia podyplomowe podejmuje się w związku z wykonywaną pracą. Wtedy masz pewność, że nie zmarnujesz kasy jaką wydajesz na te studia. Jeśli nie masz jeszcze pracy, to zastanów się gdzie chcesz jej szukać i czy masz jakieś szanse po podyplomówce. Zarówno administracja jaki ciekawe kierunki dla pracujących z dziećmi z problemami rozwojowymi znajdziesz w Centrum Kształcenia Podyplomowego w Łodzi na AHE.