Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życzę catherine middleton by złamała nogę na czerwonym dywanie

Polecane posty

Gość gość

na widoku wszystkich, jako centrum uwagi

Gość gość
to jest księżna a nie jakaś middelton

Gość gość
a ty kto? nadworny pachol pastujacy buty??? że tak bronisz? godności trochę księżna, tzn co? błekitną ma krew? wżeniła się prostaczka, a co? specjalnie to ugrała nie bój się, taka błekitna, ale nagle każda krew byłaby taka sama jakby jej georgie smrordżi potrzebował transfuzji chuj w dupę całej tej rodzinie

Gość gość
Dlaczego akurat jej tak zazdrościsz? Myślisz, że to takie przyjemne być jednym z Windsorów i zginać codziennie kark przed JW Elizabeth??:o

Gość gość
Dlaczego tak jej zyczysz? Zazdroscisz

Gość gość
Wyjaśnijcie mi najpierw jedno: dlaczego w takich tematach od razu zakładacie, że to zazdrosć? ja jej nie zazdroszczę. Ja jestem w****iona na jej podobne. Nienawidzę jej z tych samych przyczyn, a jakich nienawidze Przybylskiej. Są sławnymi matkami i ich osoby propagują macierzynstwo. Obie kochają dzieci ponad mezów, a matki na równi z meżami. Przybylską mamy juz głowy. Kiedy katie? Nigdy, bo k***a ma zbyt dobrą ochronę;p-/ to niech chociaż któreś dziecko lub will ma pecha;-/

wszystko zły zazdrośniku obróci się przeciwko Tobie i tylko patrzeć jak Ty będziesz mieć wypadek ... :P i pisze serio - złe życzenia wracają do nas samych, kwestia czasu - zmień to chore myślenie

Gość gość
powtarzam- nie zazdorszcze jej niczego sławy przez którą styraciła prywatność przywilejów, przez które zapomniała czym jest pracowitość macierzyństwa, którego nienawidze męża, którego i tak kocha mniej od dzieci, choć je- a tajkże wszystko inne, jemu zawdzięcza urody- bo sama mam lepszą- ona ma tylko lepszych stylistów

Gość gość
Autorko masz uraz do kobiet stawiających na pierwszym planie swoją rolę matki? Dlaczego? Każdy ma swój sposòb na życie. To dobrze, że ktoś chce być matką i to dobrą zwłaszcza w czasach gdy to jedt takie niepopularne bo liczy się tylko samorealizacja...

To tym bardziej jak jest z Ciebie ładna dziewczyna to zamiast korzystać z życia cieszyć się nim realizować marzenia poznawać ciekawe osoby to durne tematy zakładasz z reszta jak większość tutaj osób :) co Cie tam księżna obchodzi :P - miłej nocy nocna marudo :D

Gość gość
A zmarłym daj spokój, rodzina mogłaby Cię pozwać za szarganie dobrego imienia :(

Gość gość
Autorko masz uraz do kobiet stawiających na pierwszym planie swoją rolę matki? Dlaczego? Każdy ma swój sposòb na życie. To dobrze, że ktoś chce być matką i to dobrą zwłaszcza w czasach gdy to jedt takie niepopularne bo liczy się tylko samorealizacja... xxx to, że ktoś chce być dobrą matka nie musi oznaczać, ze rola ta dominuje nad pozostałymi nie widzę związku jednego z drugim można być dobrym pracownikiem, ale rola pracownika nie musi byc w życiu dominująca to dobrze, że ktos chce być dobrą matką, ale w rodzinie i tak klucozwe jest małżeństwo skoro kobieta potrafi powiedzieć, że kocha dziecko bardziej od męża i wolałaby by mąż zginą, to dlaczego ja mam miec opory powiedziec w takiej sytuacji: Amen? ona o swoich tak mówi, a ja względem niej..o obcych. A o ANi przestanę mówić własnie ze względu na własne bezpieczeństwo, ale na jje grób pojade i myslec będę co chcę. Miloczenie oznacza tylko wstrzymanie się od ekpresji słownej.

Gość gość
Coz za żałosna i zawistna osoba z ciebie autorzyno.. pamietaj ze karma jest zolza.

Gość gość
amaterasu- jaka ludzka z Ciebie osoba;-) dziekuję;-)

Gość gość
to dobrze, że ktos chce być dobrą matką, ale w rodzinie i tak klucozwe jest małżeństwo - zgadzam się z tym! Ale to powiedz Autorko, Middleton w jakimś wywiadzie powiedziała, że dzieci kocha bardziej od męża i że on mógłby zginąć aby tylko nie dzieci??

Gość gość
nie, ona nie ale tu na kafe wiele kobiet a ja po prostu psy wieszam na kims sławnym, bo tak jest łatwiej, ukierować na kogoś swoją zlość samej middleton nie nienawidze, ale ona coś uosabia dla mnie i to tego nienawidzę;/