Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic zeby wrocil ?

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu zostalam się z chłopakiem. Byliśmy ze sobą dwa lata.Przestało się nam układać bo ja stałam się bardzo zazdrosna (czasem dawał mi powody,nie wiem czy świadomie czy nie) , czasem robiłam niepotrzebny problem. Postanowilismy że się rozejdziemy. Mówiliśmy sobie ze moze wszystko zrozumiemy i wrócimy do siebie. Tylko że mi chyba wystarczył ten tydzień. Tęsknię za nim , pisałam mu jak mi zależy , że chciałabym wrócić. On mówi ze mu lżej,lepiej tak jak jest. Ale kiedy pytam czy mnie jeszcze kocha to nie potrafi mi odpowiedzieć na to pytanie. Jak by się wahał. Chcę go odzyskać ale jak ? Poradzcie mi coś ,błagam.

Gość gość
Skoro przestalo sie ukladac ,to po jaka cholere wracac? zastanow sie

Gość gość
Po prostu zrozumiałam swoje błędy . Zrobiłabym teraz dla niego wszystko żeby było dobrze.

Gość gość
Chciałabym usłyszeć jakieś rady , jak mogę go odzyskać, pokazać mu ,udowodnić ze moze być dobrze

Gość gość
Jak zostawił mnie chłopak świat się zawalił. To była jakaś masakra. Wiedziałam że nie jestem w stanie już pokochać innego. Skorzystałam z opcji można powiedzieć ostatecznej – rytuału na Jego powrót ze strony http://urok-milosny.pl . Nie wierzylam zbytnio w powodzenie, ale się zdecydowałam. I się powiodło. Wrócił, znowu jesteśmy w sobie zakochani i żyjemy sobie świetnie. Wybaczylam mu to że mnie zostawił, a on traktuje mnie jak księżniczkę.

Gość gość
Mnie życie i związek uratowała wróżka Diana, ona naprawdę zna się na magii miłosnej numer do niej to 708-877-583