Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z babą

Baba jest w stanie wydać każdej wielkości wypłate

Polecane posty

Gość facet z babą

Kiedyś zarabiałem 1500, kasa się rozchodziła, potem 2500, też szła, potem 3500, było jej mało, potem 5500, nie starczało do 1go, potem 7500, niestety za mało dla niej, potem 12500, nie mieściła się w budżecie, teraz 18000, i na koniec miesiąca puste konto. Ileby nie było to mojej babie ciągle mało, a one są wszystkie identyczne, wydać, rozwalić, przeje/bać, i wołać o więcej, a ty zapierd.... jak durny osioł. Eh te baby, tylko facetów bankrutują.

Gość gość
moja ostatnio kupila torebke kuzwa gucci za 8 tys a od niedawna interes ruszyl. Kumpla mloda zona jest w ciąży wziela karte zrobila wyprawke dla dziecka za 15 tys. nie jesteś sam :)))

Gość gość
To poszukaj sobie kobiete a nie pasozyta ,Ja sama na siebie zarabiam.Moj facet kupuje mi rozne rzeczy nawet czesto itd...wydaje na mnie kase ,ale ja mam tez swoje pieniadze,ktore rowniez wydaje czasem na niego.Nie wyobrazam sobie ,zeby brac i rozwalic cala wyplate partnera.Wstyd by mi bylo

Gość gość
Jak bierzesz dziwke co patrzy tylko na hajs to Twój problem. Sry za wyraz. Ale sam widzisz.. bez kasy by cię olala.