Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię polski facetów

Polecane posty

Gość gość

moim następnym mężem będzie obcokrajowiec :)

Gość gość
Ja też nie. Nawet się z nimi nie zadaję.

Gość gość
Polecam Włochów bo to prawdziwi mężczyzni i z wyglądu i z charakteru i super kochankowie.Nawet niemki i szwedki na nich lecą.

Gość gość
Brzydkie jesteście do tego patologiczne i żaden porządny facet was nie chce

Gość gość
lubię obcokrajowców mln razy bardzie niż polaczków

Gość gość
Tylko co z tego skoro inteligencja i wyglądem nie grzeszysz

Gość dymam szmaty tylko raz
ja łapie durne szmaty na obcokrajowca, zawsze fałszywy nr tel im potem daje, hahahahaha

Gość gość
Nie bierzesz pod uwagę różnic geograficzno-kulturowych. Twoje dziecie będą zmuszone wybrać rodzinę męża. Twoi rodzicebędą mieli zerowy kontakt z wnukami. Podczas rozwodu sąd odbierze ci dzieci i odda je ojcu. Tak jak wielokrotnie jest to robione w skandynawi. To ty będziesz musiała się dostosowywać do kultury/nawyków obcokrajowca. Moja ciotka wyszła za obcokrajowca, a jej dzieci nawet jednego słowa po polsku nie znają. Ty patrzysz tylko przez pryzmat prymitywa, który chce się popisać. "Bo mój mąż jest...", ale ty nie jesteś i jak coś pójdzie nie tak, to będziesz miała przewalone x2.

Gość gość
tak miałam z polaczkiem

Gość gość
Nie lubisz polskich facetów bo lecisz tylko na wygląd i wartości materialne.Większość Włochów zdradza a w innych tematach piszecie że zdradza tylko niedojrzały chłopczyk.Większość Włochów to maminsynki gdzie zdanie matki jest najważniejsze a w innych tematach piszecie że maminsynek to najgorsze co może spotkać kobiete!

Gość gość
Bo jeden facet kopnął w tyłek to od razu wszyscy źli , baabskie myšlenie a właściwie jego brak , a może tak zastanowił się co ty zrobiłaś źle

Gość znam was suki
baby to skończone idiotki i chore umysłowo

Gość gość
A co mam lecieć na łysego polaczka który wszędzie chodzi z reklamówką i nie ma zębów na przedzie ? :-)

Gość gość
skoro tylko takich spotykasz...

Gość Z włosami
A to wszyscy są łysi?Poza tym nie masz lecieć, tylko się zakochać z wzajemnością, lecieć to może pies na suke szanuj się kobieto!

Gość gość
Pieknie powiedzane, brawo

A ja lubię i czasem trochę żałuję, że nie znalazłam odpowiedniego faceta dla siebie w Polsce.

Gość gość
Bo polscy faceci to ordynusy i nie wiele maja w kieszeni.

Gość gość
Mam meza Wlocha i w zyciu bym go nie zamienila na Polaka :O Polacy nie potrafia niczego- ani zagadac, ani pobajerowac dziewczyny, ani zorganizowac spontanicznego wypadu, no dno kompletne

Gość gość
gość dziś ale masz priorytety:o I to nbiby pisze żonaty dorosłą kobieta?raczej gimbus.

Gość gość
gość dziś zgadza się ... ajakjuż zagadają to się boga prosi by już przestali ...

Gość gość
Nie gimbus, zona od kilku lat, 29 lat :) Niestety, ale w relacji z facetem wazne jest dla mnie, by okazywal jednoznaczne zainteresowanie moja osoba, byl smialy, bezpisredni, odwazny, odpowiedzialny- po prostu meski. Z Polakami mialam same zle doswiadczenia- albo gapili sie jak sroka w gnat, a w rozmowie ani be, ani me, albo niezdecydowani, czekali, az ja pprzejme inicjatywe, wymysle co mamy robic itp, albo grajace w komputerowe gry dzieci, albo wieczni chlopcy, co sie boja slubow :O Moj maz jest 100% mezczyzna- poderwal mnie, 3 miesiace pozniej bylismy malzenstwiem, teraz mamy 2 dzieci. Oboje pracujemy, maz zarabia wiecej, jest dobrym ojcem, fascynujacym mezczyzna i swietnym kochankiem. Zaraz sie pojawi argument, ze pewnie zdradza- nawet jezeli, to co z tego? Dopoki mi nic nie ubywa, jest ok :)

Gość gość
szczerze to poznałam przystojnych polaków z ochydym charaktrem ipolaków brzydichh z fajyi charktrami atagrze całkowitych 100% brzydali ...poki co "erosa" (w100% pieknego z yglądui charakteru)jeszcze nie poznałam