Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniq11

pomoc

Polecane posty

Witam jestem mężatką od kilku lat lecz czuje ze mój związek to nie to ponieważ nie umiemy się z mężem dogadać. Mam także przyjaciela i chyba coś do niego czuje to chyba zauroczenie, często myślę o nim mimo tego że zależy mi również na mężu. Jakiś czas temu powiedziałam przyjacielowi o swoich uczuciach i powiedział ze nie mam sobie robić nadzieji lecz nadal chce się ze mną kontaktować co mam zrobić w tej sytuacji i czy to normalne że pomimo tego że coś czuje do przyjaciela on chce kontaktu

Gość gość
Jesteś tylko przyjaciółką bo nie spodobasz się my fizycznie i już. Bez wzgledu na to czy mężatka czy nie jakbyś mu się podobała to dałby ci to po sobie poznać.

Gość gość
przyjaciel może liczy na bzykanko bez zobowiązań lub nie chciał rozwalać twojego małżeństwa i liczy że sama podejmiesz decyzję o rozwodzie a on w tedy będzie w pobliżu i cię zajmie tak czy siak prawda jest taka że nie kochasz ani męża ani przyjaciela

Gość gość
Myślę że faktycznie jeszcze nie kocham przyjaciela ale myślę o nim i nie umiem zapomnieć. Męża napewno kocham bo zakochana postanowiłam spłacić jego długi mimo tego że znałam go wtedy kilka miesięcy i spełniłam jego marzenie bo urodziłam mu dwójkę dzieci mimo problemów zdrowotnych i zależy mi na jego szczęściu. Teraz po czasie zaczęło się wszystko psuć ale trwam przy nim bo nie chce go skrzywdzić.