Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lato lato plaża

Małe penisy na polskich plażach

Polecane posty

Gość gość
Male? Normalne.

Gość gość
Panowie sobie wala w krzakach i chodzą ze stojącymi penisami.Takie miejsce dla zboków,naturyści tu nie przychodzą.

Gość o luju jeden ty hłe hłe
zalosne temate zalosnej urzytniczki tego foruma i zalosna zawartosc lepetyny :-|

Gość gość
Ale bzdury przez majtki kobieto nie zobaczysz jakiego facet ma penisa

Gość gość
Na naturystyka com czy na plaży nudystów nie widziałem aby któraś z kobiet była gruba lub miała obwisłe/słą lub niejędrne/ą piersi lub pupę.Z tego co zauważyłem to tylko zgrabne i piękne kobiety nie wstydzą się swojego ciała.

Gość gość
Faceci na naturystycznej plaży też są raczej w większości szczupli i dbają o swoje ciało.Niewielu grubasków widziałam.Na tekstylnej jest ich dużo więcej.

Gość gość
Ja się spodziewałem brzydkich i grubych kobiet z obwisłymi cycami a okazało się że większość jest bardzo ładnych i zgrabnych. :)

Gość acordeon
Ale sezon plażowania raczej dobiegł już końca

Gość gość
masz rację, nasi mężczyźni mają małe fiutki z reguły

Gość gość
Czasami jest co pooglądać gdy się trafi na fajnych wysportowanych facetów.

Gość gość
byłam na plazy naturystów nad morzem, sami starsi ludzie daleko po 50+, nie podobało mi się

Gość gość
zaraz jakiś cymbał napisze o tabletkach na porost fiutka

Gość gość
bo nie byłaś w dobrym terminie albo nie na tej plaży co trzeba

Gość gość
Na złą plaże się wybrałaś.Emeryci też maja swoje plaże. W całej Polsce samych plaż naturystów najbardziej popularnych jest dwadzieścia pięć. :)

Gość gość
Jest wiele plaż naturystów,a co do penisów,to przecież nic dziwnego że są malutkie i mają kilka cm.Mnie na plaży zdziwiło najbardziej to że bardzo ładne i zgrabne kobiety na nią przychodzą.Spodziewałem się grubych bab z obwislymi cycami a takich było tylko kilka.

Gość kinley
niby faceci to zboczency i rozbieraja wszystkie kobiety wzrokiem... A prawda (jak widac chociazby po tym poscie) jest zupelnie inna, bo nie dosc ze zawsze "wszystko" wypatrza, to zdaza sie ze jeszcze z usmiechem cie o tym poinformuja... niestety parokrotnie odczulem to na wlasnej skorze ;/

Gość gość
Na plażę naturystów czy do sauny przychodzą bardzo ładne i zgrabne kobiety.Też mnie to zaskoczyło ale chyba te grube z obwislymi cycami się wstydzą i nie pojawiaja się w takich miejscach.

Gość gość
Znowu ten saunowy nudziarz :O

Gość gość
skoro już temat zmartwychwstał: nie wszystkie są takie małe... a moda na to, żeby faceci paradowali na plaży w spodniach zamiast w slipkach jest zupełnie bez sensu... ;-)

Gość gość
Jak byłem na plaży naturystów to były bardzo ładne i zgrabne kobiety. Zawsze słyszałem że grube i brzydkie baby przychodzą w takie miejsca a tu mile zaskoczenie. :)

Gość gość
Jak bylam w turcji na plazy to tam sie napatrzylam i zalowalam ze z chlopakiem przyjechalam bylo na co popatrzec ladne k***sy widzialam nastepnym razem to sama jade

kobitki, Wyście chyba nie widziały potężnych polskich pał, skoro gadacie, że na plażach same małe :D widać, chodzicie na nieodpowiednie plaże. Zresztą to czy gośc ma dużego k****a czy nie, to mnie nie obchodzi. Ja to się bardziej rozglądam za babeczkami. W ogóle niedługo startuje sezon letni no i wydaje się, że będzie na bogato. Laseczki znowu zaczną chodzić w bikini i co nieco będzie można się dopatrzyć. Oczywiście, do tego trzeba mieć odpowiedni wzrok :D także zachęcam aby odwiedzić okulistę przed wyjazdem

Gość gość
ja pierdolę w spoczynku 3-4 cm, jak stanie to 18 hahahahahahahahaahhahaahahahahahahahahahhahahaahhahaahahahahaha wy to chłopaczki macie kompleksy mikro fiutka :) czemu się żaden nie przyzna, że ma 10 cm? co, wstyd wam polaczki? hahahahahaha alvarosy się znalazły, wstyd za was.

Gość gość
10-12 cm to ja mam w spoczynku :-D

Gość gość
Ja lubie nagie opalanie i jestem przyzwyczajona do takich widokow.Wielkoscia to mozecie sie chwalic w internecie.Na plażach naturystów i w saunach widać jakiej wielkości sa penisy.

Gość gość
to, że przeciętna większość jest skromna, nie oznacza, że wszystkie są takie, prawda?

Gość gość
Wybiez się na plażę naturystów lub do sauny,a zobaczysz że faceci mają prawie takiej samej wielkości fiutki. Dopiero gdy się podniecimny to jednym się robi dwa razy dłuższy innym trzy, to samo z grubością.Wielkość w spoczynku,wcale nie odzwierciedla tego jak gruby i długi będzie we wzwodzie i jak bardzo twardy i sztywny.

Gość gość
Z moich obserwacji, też z Kryspinowa, wychodzi, że owszem, dwie trzecie facetów ma bardzo podobne, malutkie w zwisie penisy, ciut tylko większe od bateryjki typu paluszek. A wśród pozostałych, to albo super-mikruski, niewidoczne lub z trudem widoczne z pomiędzy zarostu lub spod brzuszyska, albo całkiem okazałe egzemplarze i grube, i długie, dyndające imponująco.

Gość gość
Przecież jesli ktos lubi nagie opalanie to wystarczy się zalogować na forum naturyzm info lub naturystykacom i wybrać się na któraś z plaż naturystów.

Gość gość
kobietom tylko penisy w głowach