Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26wiosen

szczerze

Polecane posty

Gość 26wiosen

cała rodzina pojechała na dożynki siedzę sam w domu na kafe nie wiem co robić uprzedzam pytania? bo boję się ludzi

Gość gość
dla czego się boisz? wstydzisz się boisz że cię obgadaja czy co?

Gość 26wiosen
boję się że mnie obgadają bo rzuciłem studia i teraz siedzę w domu bo nie tam będą moi znajomi z podstawówki i gimnazjum w szkole często się ze mnie naśmiewali bo nie utrzymywałem z nimi kontaktu od 7 lub 10 lat bo pewnie będę sam stał i się nudził bo nie będę miał co powiedzieć gdy mnie zapytają co robiłem przez tyle lat bo zwykle w towarzystwie stoję i nic się nie odzywam bo nie umiem odpowiadać na zaczepki odgryźć się byłoby to dla mnie jak to się fachowo mówi opuszczenie strefy komfortu i na pewno by mi dobrze zrobiło niestety strach wygrał wstydzę się nie umiem podtrzymać rozmowy lub boję się podejść i zacząć ją

Gość 26wiosen
przejmuję się bo czas leci chciałem się gdzieś wyżalić

Gość gość
Stary, za dużo w domu siedzisz. Jak chcesz gdzieś wyjść, to musisz wyjść z nastawieniem że ludzie są kretynami - taka w sumie prawda. To twoje życie, twoja sprawa, więc dlaczego się przejmujesz? Co ty myślisz że ktoś się kierownika pyta czy lubi ludzi, czy umie rozmawiać? Nie, kierownik jest od tego żeby być kierownikiem, i basta. Nawet o studia się go nie zapytają jak dobrze swoją robote robi.

Gość 26wiosen
gość wyżej masz rację że nie trzeba się przejmować zbytnio mam nadzieję że mi się uda z czasem zbudować prawidłową postawę

Gość gość
Polecam się na przyszłość

Gość 26wiosen
dzięki

Gość 26wiosen
doszedłem do wniosku że jeśli życie nie ma sensu albo nie ma sensu dla mnie albo nie odkryłem jeszcze jego sensu to chcę uczynić trochę dobra dla ludzi